2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

دوش از درم آمد آن مه لاله نقاب

سیرش نه بدیدیم و روان شد به شتاب

گفتم که دگر کِیَت بخواهم دیدن؟

گفتا که به وقت سحر اما در خواب❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هر چشمی ز جسمی می‌برد جان نه هر زلفی دلی سازد پریشان نه هر دلبر ز فایز می‌برد دل رموز دلبری سر ...

مرا خود با تو چیزی در میان هست!
و گر نه رویِ زیبا در جهان هست...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

گاهی وقتا فراموش کن کجایی، به کجا رسیدی و به کجا نرسیدی،

گاهی وقتا فقط زندگی کن...

یاد قولهایی که به خودت دادی نباش،

یه وقتایی شرمنده خودت نباش،

تقصیر تو نیست

تو تلاشتو کردی اما نشد...

یه وقتایی جواب خودتو نده

هرچی پرسید: چرا اینجای زندگی گیر کردی لبخند بزن و بگو کم نذاشتم اما… نشد

یه وقتایی فقط از زنده بودنت لذت ببر...از بودن کنار کسانی که دوستشان داری و دوستت دارن...از طلوع خورشید از صدای آواز قمری ها...از باد...باران از همه لذت ببر...💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

آدم ها گاهی ؛

چوبِ اشتباهاتشان را جایِ دیگری می خورند ...

جایی که حتی فکرش را هم نمی کنند !!!

حواستان باشد ؛

چوبی که به احساس و زندگیِ دیگران می زنیم "تاوان" دارد ...

این دل شکستن ها ،

این بی انصافی ها ،

این بازی دادن ها ؛

همه اش تاوان دارد ...♣️💎♣️👌👌👌

به چنگ اوردم گیسوی معشوق خیالی  خدا از ما نگیرد نعمت اشفته حالی ♣️💎

تا سَرِ زُلفِ پریشانِ تو محبوبِ منست؛
روزگارم به سرِ زُلفِ پریشان مانَد...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

ره آسمان درونست پر عشق را بجنبان @اعتصامی  

پر عشق چون قوی شد غم نردبان نماند

تو مبین جهان ز بیرون که جهان درون دیده‌ست

چو دو دیده را ببستی ز جهان جهان نماند

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
آدم ها گاهی ؛ چوبِ اشتباهاتشان را جایِ دیگری می خورند ... جایی که حتی فکرش را هم نمی کنند !!! حوا ...

تاوان عشق را دل ما هر چه بود داد 

چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
آدم ها گاهی ؛ چوبِ اشتباهاتشان را جایِ دیگری می خورند ... جایی که حتی فکرش را هم نمی کنند !!! حوا ...

خود کردن و جُرمِ دوستان دیدن؛
رسمیست که در جهان تو آوردی...!

سعدی#  

من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن ، هر ثانیه در حالِ تلاش باشم .

یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم .

یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم .

یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی های بی توقع نیست .

و من خوب خواهم بود ؛ حتی اگر همه ی جهان ، بد باشند ،

و من امیدوار خواهم بود ؛ حتی اگر یاس و نومیدی ، بر پیکره ی عالم ، سایه گسترده باشد .

و من موفق خواهم شد ؛ حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست ...

من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم ،

این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !

🌻💎🎆🔮

من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن ، هر ثانیه در حالِ تلاش باشم . یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی ...

یاد گرفته ام از "هیچ کس" جز "خود" توقعی نداشته باشم...👌👌👌👌

خود کردن و جُرمِ دوستان دیدن؛ رسمیست که در جهان تو آوردی...! سعدی#  

قایقی خواهم ساخت 

خواهم انداخت به آب

دور خواهم شد از این خاک غریب

که در آن هیچ کسی نیست که در بیشه عشق 

قهرمانان را بیدار کند.💎

حریفا! گوش سرما برده است این یادگار سیلی سرد زمستان است

و قندیل سپهر تنگ میدان مرده یا زنده

به تابوت ستبر ظلمت نه توی مرگ اندود پنهان است

حریفا! رو چراغ باده را بفروز شب با روز یکسان است

سلامت را نمی‌خواهند پاسخ گفت:

هوا دلگیر در‌ها بسته سر‌ها در گریبان دست‌ها پنهان

نفس‌ها ابر دل‌ها خسته و غمگین

درختان اسکلت‌های بلور آجین

زمین دل‌مرده سقف آسمان کوتاه

غبار آلوده مهر و ماه..

زمستان است...

(مهدی اخوان ثالث)

🔮💎

مرا خود با تو چیزی در میان هست! و گر نه رویِ زیبا در جهان هست... سعدی#  

رو کرد به ما بخت و فتادیم به بندش
ما را چه گنه بود ؟ خطا کرد کمندش
با آن همه دلداده دلش بسته ما شد
ای من به فدای دل دیوانه پسندش❤

چه میخواهی ؟

من آماده ام برای یک جنگِ برابر !

تو چشمانت را بیاور

من شعرهای‍‍م را ..❤🌷