2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38606 بازدید | 5906 پست
صدایِ دوره گرد عین پتک تو سرمه همش میگه خانوم ی کمکی بهم نمیکنی خانوم تورو ب خدا خانوم خانوم.... ...

چقدر زیبا نوشتی   

چقدر توش درد بود

من قشنگ احساس کردم...😢😢😢😢

تعطیل🚫                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ...صبحتون بخیر و شادی🌹

مصرع امروز "خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست "

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

از چه با من اینچنین ســــردی ؟ بگو

تا بــه کی اینگــــونه نامــردی ؟ بگو

مهـــربان بودی ولی ناگـــه چه شد ؟

بر ســــــرِ قلبت چــــه آوردی ؟ بگو

لحظـــــه ای حتی اگـــــر با درد من

کـرده ای احســاس همـــدردی ، بگو

با چنیـــــن پا در هــــوایی تا کجــــا 

منتظـــر باشم که برگــــردی ؟ بگو

روی عقـــلم پا گــــذارم یا دلــــــم ؟

جای من بودی چه می کردی ؟ بگو

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

گیرم ڪه به هر حال مرا برده اے از یاد

گیرم ڪه زمان خاطره ها را به فنا داد

گیرم نه تو گفتی...نه شنیدی...نه تو بودی...

آن عاشق دیوانه ڪه صد نامه فرستاد

تقویم دروغ است!، تو اصلا ننوشتی:

میلادِ عزیزِ دلِ من: پنجم مرداد!

با آنهمه دلبستگے و عشق چه ڪردی؟!

یڪ بار دلت یادِ منِ خسته نیفتاد؟!

یعنی به همین راحتے از عشق گذشتی؟!

یڪ ذره دلت تنگ نشد خانه ات آباد؟!

این بود جوابِ منِ دلخسته ے عاشق؟

شیرینِ رقیبان شده اے از لجِ فرهاد؟!

باشد، گله اے نیست!...خدا پشت و پناهت

احوالِ خودت خوب...دمت گرم...دلت شادددد♠️♠️🔮

فکر کردی گریه رسوا می شود ؟ این طور نیست !

با غزل دردت مداوا می شود ؟ این طور نیست !

هی نشستی غرق در رویا شدی آخر چه شد ؟

فکر کردی زود فردا می شود ؟ این طور نیست !

تکیه بر دیوار تنهایی زدی قلبت شکست

فکر کردی بی تو تنها می شود ؟ این طور نیست !

ساده یک احساس را آتش زدی با این حساب

چند عاشق در دلت جا می شود، این طور نیست؟

باز هم داری تقاص عشق را پس می دهی

حکم این دل دارد اجرا می شود. این طور نیست؟!!!

تازه فهمیدی تمام خنده ات بر باد رفت

فکر کردی گریه رسوا می شود این طور نیست ؟🎼🌟❄⚡

كاجهاي كهن

پيامبران نه در اعصار قوم يهود

كه در صورت سيرت، از ما بزرگ ترند

از ما،

مايي كه عطر كارخانجات فرانسه

كفاف زدودن هفت روز تعفن تجريداتمان را نمي دهد

به تضادها چشم دوختن،جز سر درد عايدي نخواهد داشت

كودكيمان را باختيم،دیگر 

كافي است

بو كنيدُ نترسيد از تعفن مردارهاي پوسيده

و نترسيد از كركس ها و كفتارها

آنها نانُ گل ِ سرخُ باران را درك مي كنند

و در خاطرشان حتما كبوتري پريده،يا نشسته است

حسین پناهی

گیرم ڪه به هر حال مرا برده اے از یاد گیرم ڪه زمان خاطره ها را به فنا داد گیرم نه تو گفتی...نه ش ...

با آن همه دلداده؛ دلش بسته یِ ما شد!

ای من به فدایِ دلِ دیوانه پسندش...

لا-ادری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
از چه با من اینچنین ســــردی ؟ بگو تا بــه کی اینگــــونه نامــردی ؟ بگو مهـــربان بودی ولی ...

با این همه مهر و مهربانی؛

دل می دهت که خشم رانی...؟!

مولانا#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بی تو

نه بوی خاک نجاتم داد

نه شمارش ستاره ها تسکينم

چرا صدايم کردی

چرا ؟

سراسيمه و مشتاق

سی سال بيهوده در انتظار تو ماندم و نيامدی

نشان به آن نشان

که دو هزار سال از ميلاد مسيح می گذشت

و عصر

عصر واليوم بود

و فلسفه بود

و ساندويچ دل وجگر

حسین پناهی 

سلام ...صبحتون بخیر و شادی🌹 مصرع امروز "خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست "

من چنان عاشقِ رویت که ز خود بی‌خبرم
تو چنان فتنه خویشی که زِ ما بی‌خبری...

سعدی#