2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38604 بازدید | 5906 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیهوده ب سرمه چشم داری زیباترازاین شدن چگونه من پلک ب دیدن توبستم بیناترازاین شدن چگونه پنهان شد ...

طعنه مزن بر ما ای دوست که خود معترفیم!

دف زنان بر سرِ بازار به رسوایی خویش...

لا-ادری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
نه درست شد ممنون...

سلام نازبانو خانم 

حالتون خوبه انشالله 💕🌹

من میتونم بهتون درخواست دوستی بدم ی مشورتی باهاتون بکن در رابطه با موردی ؟ با عرض معذرت ❤

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
از ما که گذشت؛ اما کاش هیچ دلی؛ گیر لحنِ بمِ مردانه یِ محکم نشود....     لا_ادری#

آغاز میگردد غزل با این بهانه 

اندر دلم ای گل زدی محکم جوانه 

باید بگویم من مکرر جمله ای را 

عشق تو را در سینه دارم بی کرانه

جان داده‌ام من بارها از خنده‌هایت

ای وای ، از ناز و ادا های زنانه 

وقتی نبودی قبلِ تو ، در قلب شاعر

آتش در آتش ، شعله ها می زد زبانه

شب ها تو را میخوانمت من در قنوتم

جانم به این ذکر و به این وتر شبانه 

دل را به دریا میزنم امشب خدایا

نفرین بر این دولت،بر این رسم زمانه

از با تو بودن قسمتم رویاست انگار

در خواب میبینم تو را همچون فسانه

عزم خودم را جزم کردم تا بگویم

از ماه عالم تاب خود چندین ترانه

با قصد تبریک آمدم شعری بگویم

شد تحفه‌ای ناقابل و کردم روانه 

با تو سخن ها دارم اما فرصتی نیست

گویم خدا را شکر ، شعرم شد رسانه 

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

طعنه مزن بر ما ای دوست که خود معترفیم! دف زنان بر سرِ بازار به رسوایی خویش... لا-ادری#  

عشق من شد سبب خوبی و رعنایی او
داد رسوایی من شهرت زیبایی او
بسکه دادم همه جا شرح دلارایی او
شهر پر گشت ز غوغای تماشایی او

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

رای؛ رایِ توست! خواهی جنگ؛ خواهی آشتی... ما قلم در سر کشیدیم؛ اختیارِ خویش را... لا-ادری#   ...

چون بود در لغزش مستانه ما را اختیار؟

سیر ما از گردش بی اختیار چشم توست❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
آغاز میگردد غزل با این بهانه  اندر دلم ای گل زدی محکم جوانه  باید بگویم من مکرر جمله ...

دل گفت وصالش به دعا باز توان یافت؛
عمریست که عمرم همه در کارِ دعا رفت...

حافظ#  

نفرینِ گلِ سرخ بر این این شرم؛ که نگذاشت

یک بار بر پراهنِ تو بوسه بکارم....

فاضل-نظری#   

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
دوْرانِ جهان بی می و ساقی هیچ است، بی زمزمهٔ نایِ عراقی هیچ است؛ هر چند در احوال جهان می‌نگر ...

تکه یخی که عاشق ابر عذاب می‌شود
سر قرار عاشقی همیشه آب می‌شود

به چشم فرش زیر پا، سقف که مبتلا شود
روز وصالشان کسی خانه خراب می‌شود

کنار قله‌های غم نخوان برای سنگ‌ها
کوه که بغض می‌کند سنگ مذاب می‌شود

باغ پر از گلی که شب به آسمان نظر کند
صبح به دیگ می‌رود، غنچه گلاب می‌شود

چه کرده‌ای تو با دلم که از تو پیش دیگران
گلایه هم که می‌کنم شعر حساب می‌شود

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بالای پلکان

تا بوی قهوه ، سرسرای قهوه ای و گام های وسوسه انگیز تو

امید مشترکی که در بلندترین بام ها به حقیقت پیوست

آواز عشق اینده کی یا کجا نوشته شود ؟

بالای ماه ، پاشنه بلند طلا

زیر چراغ های چشمک زن ،پایین پای ما

یا کاغذ سپید که بر زانوی سپید تو می ساید ؟

دستی که دست های تو را جست سرشار بود از فیروزه ی رباعی خیام

انگشتری قواره ی انگشت توست ، البته می پذیری ، بانوی سربلندی ها

آن باغ زیر پوست ، با عطر کال نارنج ، با چشمه ی نمک ، جزیره ی

مثلثی ، روشن از آب دریا ، آن ساقه های نیشکر که واژگان را

در انزوای شان آزاد کرد

و گام های مصمم که به رغم تو پله ها را پیمود

فروزان باد

محمد علی سپانلو