fatemeeeee مدیر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 عنوان حس بویایی | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 33 پست تقریبا ۱۰ روزه حس بویایی و چشاییمو ازدست دادم ۱۰ روز پیش سرماخوردم و خوب شدم ولی حس بویاییمو ازدست دادم طوریکه تند ترین ادکلن رو بو میکنم هیچی نمیفهمم ینی کرونا دارم این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو 1399/05/12 | 03:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 تورو خدا دعا کنید کرونا نباشه وگرنه بفهمم کروناس از ترس میمیرم این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو
پفکیییی عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 11354 حساب کن مزه ی فلفلم تست کردم نمیفهمم من سوری تندی ترشی رو میفهمم اما بو اصلامزه غذا رو نمیفهمم ولی اون سه تا رو چرا فقط مزه میوه ها نمیفهممبوی پیاز نمیبرم دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین
fatemeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 من سوری تندی ترشی رو میفهمم اما بو اصلا مزه غذا رو نمیفهمم ولی اون سه تا رو چرا فقط مزه میوه ... من شوری ترشی هیچی رو نمیفهمم بو رو هم نمیفهمم ادکلن تند دارم اونم بو میکنم انگار نه انگار خیلی مسخرس به نظرم این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو
پفکیییی عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 11354 من شوری ترشی هیچی رو نمیفهمم بو رو هم نمیفهمم ادکلن تند دارم اونم بو میکنم انگار نه انگار خیلی مسخرس ... وحشتناکهمن امروز گریه کردم ک چقد نعمت سلامتی مهمهو چقد خدا بزرگه .و دعا میکردم حسامو برگردون سلامتیمو بهم بده دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین