2777
2789
عنوان

سلام.خوبین؟دعاکنین حامله باشم

112 بازدید | 12 پست

فرداموعد پریودمع 

درسته یکبار ازدسمون دررف و اقدام شد 

درسته هیچی نداریم ینی خودمونومیچرخونیم

درسته دوس داشتم ماشین بخریم بعد

درسته دوس داشتم بچم پاییزی باشه

درسته کنکورم دارم

ولی دعاکنین فرداپریودنشم

میدونم سختی زیادداره 

ولی یه چیزی افتاده بجونم و دلم میخاد بچه دارشم

ولی جرعت اقدامم ندارم

سپردم به خدا که اگه ماازدستمون دررفت من حامله شم😓اشکالم نداره بهم بخندین

ممنون بابت دعاهای خیرتون

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

انشالله ک بارداری برا منم دعا کن منم باشم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله که حامله ای عزیزم. چند سالته؟

۲۱

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
ی رابطه بدون محافظت داشتم توروخدا دعا کنید من فقط باردار نشم الان ۱ روزه پریودم عقب افتاده دارم از ...

جونم

من دوشنبه موعدمه

چون گفتی کنکور پرسیدم

ابان میرم ۲۱