2777
2789
عنوان

فوبیای بیماری

197 بازدید | 16 پست

امروز شنیدم دو تا از فامیلها از یک خانواده پسر و پدر ظرف سه روز از کرونا فوت کردند.

من خیلی از بیماری میترسم . از وقتی شنیدم یه ساعت تب می کنم بعد خوب میشه بعد ا س ه ال می گیرم خوب میشه . همه اینا بازی ذهنه. ذهن خیلی قوی عمل می کنه . 

شایدم واقعا گرفتم . نمیدونم.

حالم خیلی بده خلاصه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه کاریه خب وقتی خودتم میدونی حساسی ، فکرتو ببر سراغ یه کار ... ببین من روز ۲۰فکرکنم باشم امروز دیگه تقریبا علایمم رفته و خیلی بهترشدم ولی دیروز غروب حالم بدشد میدونی چرا چون ناراحت یه دختر جوان شدم که توبیمارستان هم اتاق مامانم بود کارش به سی سی یو کشیدچون دیررفته بود بیمارستان.. انقد غصه شو خوردم خودمم حالم داشت بدمیشد... پس تامیتونی بخودت روحیه بده

وای منم استرس دارم حالت تهوع و ا س ه ا ل دارم و هر لحظه دارم بی حال تر میشم

روحیه فوق العاده موثره 

ترس بدنتو واسه بیماری اماده میکنه 

پس ارام باش آرام . نفس عمیق بکش اهنگ خوب گوش کن خودتو غرق یه کتاب یا کار کن ...فیلم خوب ببین

عزیزم چه کاریه خب وقتی خودتم میدونی حساسی ، فکرتو ببر سراغ یه کار ... ببین من روز ۲۰فکرکنم باش ...

مرسی عزیزم از راهنماییهات. من رعایت می کنم دیگه بقیه اش را باید بسپرم به دست سرنوشت. 

میتونم بپرسم شما از چه طریقی گرفتید؟ و چه کارهایی برای درمان کردید؟

مرسی عزیزم از راهنماییهات. من رعایت می کنم دیگه بقیه اش را باید بسپرم به دست سرنوشت.  میتونم ب ...

خواهرم عمل داشت مامانم ۱ روز موند بیمارستان پیشش وقتی اومد بعد چندروز علایمش شروع شد بعدم من گرفتم. اینم بگم مااصلا جای نمیریم کسی هم خونمون نمیاد حتی با بابام رفته بودن بیمارستان..خلاصه محیط بیمارستان الوده بود ...

من توی قرنطینه بودم این مدت ولی مامانم ۳روز بستری بود الان بهترشده .

[QUOTE=148702118]خواهرم عمل داشت مامانم ۱ روز موند بیمارستان پیشش وقتی اومد بعد چندروز علایمش شروع شد بعدم من گرفتم. ...[/QUOT

اگه آدم بگیره باید حتما بیمارستان بره دارو بگیره یا مطب دکتر هم می تونه بره ؟ فکر میکنم مطب اگه هر کسی بره بقیه مریض ها خیلی نگران شن.

مرسی عزیزم از راهنماییهات. من رعایت می کنم دیگه بقیه اش را باید بسپرم به دست سرنوشت.  میتونم ب ...

دکتربه من گفت دارونمیخای ولی یک هفتش حالم واقعا بدبود ...مامانم الان چندنوع قرص میخوره ...تغذیه و‌ روحیه هم خیلیی موثره . هرروز سوپ ، چای ولیموتازه  ، دمنوش ، آب میوه ،‌سیر و...میخوردیم ...صورتم لاغربود الان پرشده انقدمایعات خوردم 

فکرشو‌کنید توی ۱۰ روز  ۲۰۰ تومن فقط  میوه وسبزیجات گرفتیم .. خداروشکرالان ماخوب شدیم ولی بابام مشکوکه یه خورده

[QUOTE=148702118]خواهرم عمل داشت مامانم ۱ روز موند بیمارستان پیشش وقتی اومد بعد چندروز علایمش شروع ش ...

کلا بیمارستانهایی که مرکز کروناهستن بنظرمن بهتره ..هرچندخیلیا میگن اونجا آلوده تره ...من باراول که بیمارستان رفتم تاگفتم کرونا ، دکتر الکل و برداشت زد به دستش ، انقد ترسیده بود بااینکه حالم بدنبود و خیلیم بافاصله هم مونده بودم :/

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792