2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 101 پست
😂😂😂😂 پیجای کنکوری رو دنبال کن کلی عکس هس ک نشون میده پروتکل ها رعایت نشده و ۵۰ نفر هم درگیر شدن ...

میگن عکسا فیکه 

اخه چه سالی‌ ماسک زدیم سر کنکور که دومین بارمون باشه🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
الان یک سالو خورده ایه وقت دارن99ای ها،بمونید براسال بعد ظلم میشه درحق1400ایها،چون ظرفیت تغییرنمیکنه ...

چکار به وقت داره داریم در مورد کرونا صحبت میکنیم نه در مورد وقت واسه خوندن 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان یک سالو خورده ایه وقت دارن99ای ها،بمونید براسال بعد ظلم میشه درحق1400ایها،چون ظرفیت تغییرنمیکنه ...

ن عزیزم 99 ایا نمیمونن با 1400 ایا اگر تعویق بیفته از بهمن میرن دانشگاه فقط بجاش ظرفیت تکمیل نمیگیرن

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره

ایشالا فردا معلوم میشه خدا‌جوابشونو بده😊🦄👌

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
خیلی از شرکت کننده ها هستن ک یکسال وقت گذاشتن تعویق بیفته فقط اونها ضرر کردن نمیشه ک دوسال تمامو بشی ...

عزیزم بحث داوطلب ک تنها مطرح نیس

اولا کنکوری یه سال زحمت کشیده؟ بره سر جلسه مبتلا بشه بمیره ب نتیجه زحماتش میرسه،؟؟؟

دوما یعنی چی هر کی نمیخاد نره؟ اون دسته از کنکوریا ک میرن و مبتلا بشن کل جامعه رو مبتلا میکنن و این میشه فاجعه دیگه نمیشه جمعش کرد

فمینیست هستم

کی گفته قراره 15 شهریور مدارس حضوری باشه گفتن مناطق قرمز غیر حضوری مناطق زرد ی روز در میون

شما کنکوری هستی مگه شرایط مارو درک میکنی لفتش بدیم ک چی بحث جونمون در میونه نشستیم تو خونه تا سر کوچ ...

اذرماه کروناازبین میره ؟!انفولانزاهم بهش اضافه میشه!!!!!بمونیدتا واکسن بیاد،20درصد ک حذف کردن،چهارساعتو ک کم کردن ،ی سالونیمه ک وقت داشتین،بمونید برا1400پس

دوست عزیز تو ازمون دکتری جلو ورزشکار مملکتو نمیتونن بگیرن گوشی نبره سر جلسه میخوان جلو کرونا رو بگیرن ؟ 

بریم چندین هزار نفر کرونا بگیرن بمیرن حق 1400 ها پایمال نمیشه ؟

کی گفته قراره 15 شهریور مدارس حضوری باشه گفتن مناطق قرمز غیر حضوری مناطق زرد ی روز در میون

شهر من ک گوشه ب گوشه ی بیمارستان مریض کرونایی خوابیده ووضعیتش قرمزبود وهست،گفتن ب دروغ ک اوضاع خوب شده15حضوری بیان برن!چقدشفاف وراستی هس اخه

اذرماه کروناازبین میره ؟!انفولانزاهم بهش اضافه میشه!!!!!بمونیدتا واکسن بیاد،20درصد ک حذف کردن،چهارسا ...

شما ک کنکوری نیسی چکار به ما داری ما خودمون بهتر میدونیم چ شرایطی واسمون بهتره کل کنکوری ها بیان واسه شما توضیح بدن شما حرف خودته چ اصراری داری ما بریم کنکور بدیم بمیریم ۹۵ درصد موافق تعویقن شما ک کنکوری نیسی چی میگی اخه عجبا به جز مسئولین با غیر کنکوری ها هم باید سر کله بزنیم