2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

95 بازدید | 10 پست

کیت من بنطرتون داره مثبت میشه؟

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من از علائم سریع تر متوجه میشم 

علائم چ جوریه اخه الان ترشح تخم مرغی باید ب اوج خودش برسه یا همون مقدار کم هم کافیه؟

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
باید دوتاش پر رنگ شه مثل هم اینا که اینجوری نیستن یا از تخمک گذاریت گذشته یا شروع نشده هنوز  ی ...

نه تازه هفتم پریودیم تموم شده میگم وقتی کیت بخا قرمز بشه اینجوری نیست ک کم کم پر رنگ بشه یا یهو پر رنگ میشه

بروتاپیک @لوبیا99@ قشنگ راهنمایی ات میکنن 

من تازه دو روز دارم با نی نی سایت کار میکنم کجا باید بزنم این آیدی رو

نه تازه هفتم پریودیم تموم شده میگم وقتی کیت بخا قرمز بشه اینجوری نیست ک کم کم پر رنگ بشه یا یهو پر رنگ میشه