2777
2789
عنوان

واکسن18 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 94 پست
نمیگیرن ازت که تازه کلی هم دعوات میکنن. سوزنه خودش دردی نداره بعدش پاش سنگین میشه

اخه ازهمین نی نی سایت تایپیکاروخوندم گفتن انسوالین ببرراحتتره سوزن خودشون درد داره

عزیزم قوی باش تومامانی بایدخودتوسرپانگه داری وبتونی به خوبی ازدخترت حمایت ومراقبت کنی دخترمنم فرداواکسن داره امروزحمومش کردم چون تاچندروزدیگه نمیتونه حموم کنه شام امشبمومرغ وبرنج زیادگذاشتم فرداناهارداشته باشیم که هم دوتامون غذادشته باشیم هم بتونم به دخترم برسم براش شربت استامینفون پاراکید و شیاف استامینفون وعرق کاسنی خریدم اب پرتقالم خریدم بعدواکسن بهش بدم بخوره سرحال بشه صبحم میزارم تاساعت ده بخوابه بعدباهم صبحانه بخوریم اماده بشیم بریم توکلم بخداست خودمم هرچیزی که لازم روانجام میدم توهم توکل بخداکن محکم باش خودتوبرای فردااماده کن استرس وازخودت دورکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی جای واکسن استامینوفن بمالم خوبه؟ پروفن بهتره یااستا؟

اصلا نیاز نیست، چون جای واکسن که درد نمیکنه، پاش کلا از کمر به پایین سنگین میشه

بابا دختر خوب انقدر نگران نباش هیچی نیست، همه ماها تجربه شو سر بچه هامون داریم

[QUOTE=148672515]عزیزم قوی باش تومامانی بایدخودتوسرپانگه داری وبتونی به خوبی ازدخترت حمایت ومراقبت کنی دخترمنم فرداوا ...[/QUOTEمنم گفتم شوهرم مرخصی بگیره دوروز دست تنها نباشم

اخه ازهمین نی نی سایت تایپیکاروخوندم گفتن انسوالین ببرراحتتره سوزن خودشون درد داره

نمیزنن اون رو، اونا کار خودشون رو میکنن، سوزن هر جور باشه درد داره ، اونم فقط یه لحظه ست، سوزن واکسن هم کوچیک و ریزه، بیشتر از این واکسن، نگران کرونا باش، حتما با تجهیزات برو و یه لباس با خودت ببر سریع لباسشو همونجا عوض کن

[QUOTE=148672515]عزیزم قوی باش تومامانی بایدخودتوسرپانگه داری وبتونی به خوبی ازدخترت حمایت ومراقبت ک ...

نه من خودم ازدخترم مراقبت میکنم شوهرم زود دست وپاشوگم میکنه خودم بهترازبچم مراقبت میکنم

نمیزنن اون رو، اونا کار خودشون رو میکنن، سوزن هر جور باشه درد داره ، اونم فقط یه لحظه ست، سوزن واکسن ...

ممنون اره من بخاطر کرونا دکترم ک رفتم سریع اومدیم خونه توحال نیومدیم دم درلباساعوض کردیم ولی ماسک رودخترم نمیذاره بزنیم نه خودش نه ما

من امروز واکسن. دوماهگیش زدم..  دارم هر سه ساعت استامینفون میدم بهم گفتن اولین روز کمپرس سرد دومین روز کمپرس گرم. بزار. الان بیشتر خواب هست. ولی درد داره

واین نیز می گذرد........