مهدیه1370 مدیر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 2094 عنوان واکسن18 ماهگی | مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 94 پست کمک کنید توروخداچیکارکنم دخترم کمتردرد بکشه دارم میمیرم حتی دکترم رفتم پرسیدم چیزخواستی نگفت ازش پرسیدم راه بره یانه کدومش بهتره جواب درستی نداد 1399/05/11 | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomkhone عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 2729 سلام واکسن دخترت زدی؟ الان خوبه؟ سلام عزیزم آره صبح ساعت یازده زدیم ،خیلی گریه کرد بردیمش یخورده چرخوندیمش بعدم براش اسباب بازی خریدیم اومدیم خونه بلافاصله بهش شربت استامینفون دادم،یکم غذاخورد بهونه گرفت خوابید بعدازظهرتبش بیشترشدکه باشربت کنترلش کردم ولی شب شدیدشدبراش شیاف گذاشتم پاشویه ،تن شویه کردم بازم تب داشت مجبورشدم دوساعت بعدشیاف بهش شربت استادادم یکم اومدپایین. پاشم دردمیکنه بچم خیلی اذیت شده الانم براش شیاف گذاشتم خوابوندمش خودمم خوابمه ولی میترسم بازم تبش بره بالادخترشماچی واکسنشوزدی حالش چطوره؟
مهدیه1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 2094 سلام عزیزم آره صبح ساعت یازده زدیم ،خیلی گریه کرد بردیمش یخورده چرخوندیمش بعدم براش اسباب بازی خریدی ... انشالله زود خوب میشه سختیش دیگه تموم شد من انقدر استرس داشتم رفتم انقدراسترس داشتم نذاشتن برم تو اتاق واکسن یه کوچولو گریه کرد واوردیم خونه کلی بدوبدو کرد ونذاشتم بشینه دیگه خوابید بیدارشد میخواست غربزنه رفتیم بیرون ودیگه ساکت شد شبم ازترسم بروفندادم دیگه خوب بود امروزم چیزیش نبود ولی استامینوفن دادم بهش خیلی راحت بود براش پشیمونمانقدر حرص میخوردم
خداومن عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 401 عزیزم قوی باش تومامانی بایدخودتوسرپانگه داری وبتونی به خوبی ازدخترت حمایت ومراقبت کنی دخترمنم فرداوا ... واکسن زدین؟ چطور بود؟ چند روز تب کرد بچه تون؟
khanoomkhone عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 2729 واکسن زدین؟ چطور بود؟ چند روز تب کرد بچه تون؟ عزیزم سه روزتب داشت روزاول شدیدبودازرودوم کمترشد
ارز عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 19196 شیاف چرا نمیرارید عوارضی هم نداره شیاف بعدابچه میخاددفع کنه سختش میشه