2777
2789
عنوان

واکسن18 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته پیش زدم واسه پسرم خییییییلی اذییت شد تا ۲ روز اصلا راه نمیرفت و فقط دوست داشت که بخوابه.

شب اول بعد واکسن غذاهای سنگین نده چون من دادم به شدت بالا آورد.

نیم ساعت قبل بردنش بهش استامینوفن بده که کمتر تب کنه من از این نتیجه گرفتم.

سعی کن کمپرس سرد و گرم دو واسش بزاری و وقتی واکسنشو زدی راش ببر که زیاد اذییت نشه

سکوت را دوست دارم،بخاطر اُبُهَتِ بی پایانش✌😏
راسته اصلا نمیتونن راه برن؟

بله اصلا نمیتونه پاشو حرکت بده، بیشتر سنگینه تا اینکه درد داشته باشه، بهش استامینوفن بدی آروم میگیره ، بیشتر میخوابه، اصلا نیاز به بغل کردن نیست، جلوی تی وی براش رخت خواب بنداز، اگه فیلم مورد علاقه داره براش بذار، با موببایل و تبلت سرگرمش کن، کلا فردا که واکسن رو بزنی بیشتر خوابه، نیازی هم نیست شوهرت رو از کار بندازی

من هفته پیش زدم واسه پسرم خییییییلی اذییت شد تا ۲ روز اصلا راه نمیرفت و فقط دوست داشت که بخوابه. شب ...

پس حتماباید راه بره من میخواستم نذارم راه بره روز سوم خوب خوب شد پسرت؟

باورت میشه من 6 ماه استرس فردارو دارم 

وای نکن با خودت این کارو من چند روز پیش زدم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بله اصلا نمیتونه پاشو حرکت بده، بیشتر سنگینه تا اینکه درد داشته باشه، بهش استامینوفن بدی آروم میگیره ...

اگه خواست راه بره چی دختر من خیلی شیطونه همش درحال ورجه ورجه هست فردارویعنی میشینه

ببين من تقريبا سه هفته پيش واكسن پسرمو زدم و اصلا اذيت نشد

اول اينكه صبح زود ببريش بهتره واسه واكسن من ساعت هشت و نيم صبح بردم

فقط همونجا كه واكسنشو زدن گريه كرد

اومديم تو ماشين ساكت بود تا خونه

يه ربع قبل واكسن بهش دوبربر وزنش استامينوفن دادم

اومدم خونه بهش سرقاشق ديفن هدرامين دادم و صبحونشو كامل خورد و خوابيد.نذاشتم راه بره و كولرم خاموش كردم چون پاش سرمابخوره دردش وحشتناك ميشه و پاش سفت ميشه.

شلوار پاش كردم و با يك تي شرت تنش رو پاشم يك پتو نازك انداختم خوابيد تا ساعت دو نيم ظهر

بيدار شد خداروشكر درد نداشت تبم زياد نداشت

ولي من بهش هر چهار ساعت استامينوفن ميدادم

بيدار شد نهارشو خورد برنامه كودك نگاه كرد همونطوري كه نشسته بود

يكمي محل واكنسشو براش با روغن زيتون ماساژ دادم كه سفت نشه و واكسن پخش بشه.

بعدش خودش بلند شد يكمي راه رفت

يخورده درد داشت ولي نه در حدي كه گريه كنه يا راه نره.

تا شب ديگه راحت راه رفت و من بهش استامينوفن هر چهارساعت دادم

شبش هم شامشو خورد و خوابيد ديگه هم تب نكرد

از فرداش هم كامل راه رفت.

يعني ٢٤ ساعتم نشد منم بهش ديگه استامينوفن ندادم.

خيلييييي راحت و سبك گذشت

یه سوال دیگه امپول انسولین ببرم دردش کمتر بشه؟

نمیگیرن ازت که تازه کلی هم دعوات میکنن. سوزنه خودش دردی نداره بعدش پاش سنگین میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اگه خواست راه بره چی دختر من خیلی شیطونه همش درحال ورجه ورجه هست فردارویعنی میشینه

خودش میشینه، چون احساس میکنه دور از جونش پا نداره، انگار پای بچه سر میشه، اصلا میترسه تکون بخوره، هر خواست بهش بگو تو بخواب من برات میادم، مدام در کنارش بشین سرگرمش کن که حوصله اش هم سر نره، فردا بیشتر احساس خواب آلودگی داره

راستی واکسن ۱۸ ماهگیش هم مبارکش باشه