آخی کنم اولین ماه اقدامم وقتی پریود شدم کلی تعجب کردم ته نابلدی و خامی بودم میگفتم پس اسپرما کجا رفتن... ولی الان بعد این همه مدت یه پا ماما شدم
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
از کجا میدونی روز تخمک گذاریتکی بود؟ به موقه پریود شدب؟
تخمک گذاری ک راحته پیدا کردنش منم اقدامم میزاشتم همون حول وحوش وسط سیکل و معمولا با ترشح بیشتر از روزهای عادی و تیرکشیدن تخمدان البته بعضیا براشون این نشونه ها نیس
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
خب ممکنه تخمک گذاری باشه آزاد هم بشه ولی لقاح صورت نگیره مثلا بدلیل سردی رحم(چهاربار تجربه بارداری دارم)