2789
تخمک گذاری ک راحته پیدا کردنش منم اقدامم میزاشتم همون حول وحوش وسط سیکل و معمولا با ترشح بیشتر از رو ...

منم نشونه ندارم.از روزی که پریودگ تموم شد تو اقدامم یک روز در میون.الان روز ۱۴ سیکلمه و قصد دارم تا روزی که بی بی چکم مثبت شه اقداممو ادامه بدم

چرا عزیزم میشه.چون بعضی وقتا فولیکول بالغ وجود نداره تخمک آزاد نمیشه ولی دیواره رحم میریزه و پریود م ...

من با دوتا فولیکول 22 باردار نشدم حتی فولیکول بالغ هم اگه شرایط رحم مساعد نباشه بارور نمیشه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا کجا رفتن🤔

بخاطر سردی رحمم نمیگرفتن

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
عزیزم شما تنبلی نداشتی؟

من مشکلم سردی رحم بود بخاطر همین سه تا سقط داشتم 

منم نشونه ندارم.از روزی که پریودگ تموم شد تو اقدامم یک روز در میون.الان روز ۱۴ سیکلمه و قصد دارم تا ...

خب همین ادامه دار شدنش مشکلی ایجاد نکنه چون اگه بخای تا آخرین روز اقدام کنی شاید این وسط حانله باشی و نزدیکی خوب نباشه

گلم لقاح تو لوله فالوب انجام میشه

بهرحال همشون  ب هم مربوط میشن.. لوله ک دور از رحم نیس..والا سردی رحم من ناشی از سردی روده ام بود.. سردی روده ام میزد ب رحمم.. سقط میشد جنینم.. این لوله ک دیگه مربوط ب رحمه

باید چیکار کنیم برای سردی رحم

اصلاح تغذیه حجامت... باید زیر دید دکتر طب سنتی باشید.. من سه تا سقط داشتم الان باردارم از قبل بارداریم زیر نظر دکتر طب سنتی هستم تا الان

خب همین ادامه دار شدنش مشکلی ایجاد نکنه چون اگه بخای تا آخرین روز اقدام کنی شاید این وسط حانله باشی ...

نه عزیزم من بارداری قبلیمم همینجوری اقدام کردم و باردارم شدم تو ماه اول ولی متاسفانه خبر نداشتم باردارم مشافرت رفتم و وسایل سنگین بلند کردم سقط شد.بعدشم من میدونم روط چندم سیکلم هستم ۳ روز بعد موعدم بی بی چک میزنم اگه پریود نشدم و میفهمم کی باردار شدم لانه گزینی روز موعد اتفاق میوفته باید حواست جمع باشه خب

اصلاح تغذیه حجامت... باید زیر دید دکتر طب سنتی باشید.. من سه تا سقط داشتم الان باردارم از قبل باردار ...

ممنون گلم⁦❤️⁩

ایشالا نینیت صحیح و سالم میاد تو بغلت

گلم منم پلی کیستیکم.بارداریت راحت بود؟مشکل خاصی نداشتی؟

ویار شدید داشتم ولی ربطی به پلی کیستیک بودنم نداشت البته من خفیف بودم پریودم منظم بود اصلا داروی شیمیایی نخوردم

تیکر 1000 روزگی شازده 👑