2789
یه چکاب پیش از بارداری بده.اینقدم استرس نداشته باش خدا خودش هر موقه و هر جوری صللح بدونه دامنتو سبز ...

ممنون عزیزم

باشه حتما میرم چکاب

انشالا ک زود باردار شدن بیام خبر بدم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه تخمک گذاری داشتی که حتما باردار میشدی شاید اشتباه میکنی 

تا تخمک گذاری ۰انجام نشه ک پریود نمیشه

اما فکر کنم روزشو اشتباه کردم

اینبار ۳روز جلو انداختم

تا تخمک گذاری ۰انجام نشه ک پریود نمیشه اما فکر کنم روزشو اشتباه کردم اینبار ۳روز جلو انداختم

چرا عزیزم میشه.چون بعضی وقتا فولیکول بالغ وجود نداره تخمک آزاد نمیشه ولی دیواره رحم میریزه و پریود میشی منم اینو از نت خوندما 

آخی کنم اولین ماه اقدامم وقتی پریود شدم کلی تعجب کردم ته نابلدی و خامی بودم میگفتم پس اسپرما کجا رفتن... ولی الان بعد این همه مدت یه پا ماما شدم

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
از کجا میدونی روز تخمک گذاریت‌کی بود؟ به موقه پریود شدب؟

تخمک گذاری ک راحته پیدا کردنش منم اقدامم میزاشتم همون حول وحوش وسط سیکل و معمولا با ترشح بیشتر از روزهای عادی و تیرکشیدن تخمدان البته بعضیا براشون این نشونه ها نیس

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
اگه تخمک گذاری داشتی که حتما باردار میشدی شاید اشتباه میکنی 

خب ممکنه تخمک گذاری باشه آزاد هم بشه ولی لقاح صورت نگیره مثلا بدلیل سردی رحم(چهاربار تجربه بارداری دارم)