2821
2789
عنوان

خارج کشور

260 بازدید | 30 پست

کیا توی کشوری غیر ایران زندگی میکنند؟ میشه بگید زندگی در کشوری که هستید چه جوری ؟

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوست من استانبوله.

وقتی میرم پیشش خیلی کلا خوبه

از نظر فرهنگی و... عالیه 

از نظر اقتصادی هم بهتره.

با این حساب

دیگه کشورهای اروپایی معلومه داخلش چه خبره.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
من دانمارکم . چه قسمتی از زندگی چجوریه؟ 

اول گه رفتید اونجا اذیت نشدید؟ من قرار برم از ایران و وابستگی به خانوادم و عشقم داره دیوونم میکنه قراره خودمم تنها برم

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
دوست من استانبوله. وقتی میرم پیشش خیلی کلا خوبه از نظر فرهنگی و... عالیه  از نظر اقتصادی هم ...

اره درسته ولی من الان با رفتنم باید قید کسی که دوسش دارمو بزنم چون اون نمیتونه بیاد و خانوادمم اجبارم کردن برم 

دوستای من تو کانادا زندگی میکنن یکی از دوستای بابامم تو کویت  

دوستات که کانادا هستن راضین؟

من مهاجرت نکردم ولی خیلی قصدشو دارم کشور مورد علاقمم مجارستانه گوگل کن مزایاشو ببین واسه مهاجراش

چشم حتما 

آره بابا دارن عشق میکنن انقدر امکانات دارن

تو اگه به جای من بودی میدونستی جایی میری که امکاناتت عالیه ولی تا اخر عمرت دیگه کسی که دوسش داریو نمیبینی و از طرفی خانوادت مجبورت کردن میرفتی؟

اره درسته ولی من الان با رفتنم باید قید کسی که دوسش دارمو بزنم چون اون نمیتونه بیاد و خانوادمم اجبار ...

دوست داشتن چیزی نیست که به خاطرش بشه از آینده گذشت.

(البته این نظر منه)

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز