2777
2789
عنوان

خارج کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 30 پست
دوست داشتن چیزی نیست که به خاطرش بشه از آینده گذشت. (البته این نظر منه)

همه بهم همینو میگن . میگن دوست داشتن اخرش تموم میشه وقتی نباشه ولی آیندت هرروز به روی جلو میره 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
همه بهم همینو میگن . میگن دوست داشتن اخرش تموم میشه وقتی نباشه ولی آیندت هرروز به روی جلو میره 

درستش هم همینه.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول گه رفتید اونجا اذیت نشدید؟ من قرار برم از ایران و وابستگی به خانوادم و عشقم داره دیوونم میکنه قر ...

چرا اولش اذیت شدم . به خانواددم وابسته بودم . ولی مشغول کار شدم و سرم به زندگی گرم شد بعد یکسال اومدم ایران دیدار کردم و وقتی برگشتم از ایران مطمین شدم دیگه نمیخوام ایران زندگی کنم لااقل تا ۵۰ سالگی البته عمر دست خداست .الانم هر سال میام ایران به اندازه ۱۰ روز از روز سومم فقط دلم میخواد برگردم . 

تو اگه به جای من بودی میدونستی جایی میری که امکاناتت عالیه ولی تا اخر عمرت دیگه کسی که دوسش داریو نم ...

مهم نبود حتما میرفتم . مهاجرت چیز ساده ای نیست ولی اولشو به سلامت طی کنی دیگه دلت نمیخواد برگردی مگر اینور بیکار باشی و علاف اونوقت حوصلت سر میره دلگیر میشه . وگرنه بهترین امکانات در اختیار آدمه چرا باید برگرده ایران 

چرا اولش اذیت شدم . به خانواددم وابسته بودم . ولی مشغول کار شدم و سرم به زندگی گرم شد بعد یکسال اومد ...

یعنی بعد یک سال میتونیم بیایم دیدار کنیم و برگردیم؟

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
مهم نبود حتما میرفتم . مهاجرت چیز ساده ای نیست ولی اولشو به سلامت طی کنی دیگه دلت نمیخواد برگردی مگر ...

اره درست میگی مهاجرت واقعا آسون نیس فرصتشم همیشه به دست نمیاد. الان چند سال دانمارک هستید؟تنهایی مهاجرت کردید؟

برای زندگی هیچ جا ایران نمیشه 

من ایران مشکلی ندارم چون مامان و بابام هردو پزشکن و اگه برم کشور دیگه واقعا سختم میشه خیلی

من ایران مشکلی ندارم چون مامان و بابام هردو پزشکن و اگه برم کشور دیگه واقعا سختم میشه خیلی

اره تنهایی خیلی سخته تو ایران اونج که بماند 

من قبلا خیلی دوس داشتم برم منتها دیدم اصلبا من برای اونور هیچ پلنی ندارم که پیشرفت کنم 

وقتی اینجا برای خودم هستم چرا باید برم زیر دست یکی 

ای در دل من میل و تمنا همه تو / وندر سـر من مایه سودا همه تو