2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 3436 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کدومش جواب نمیده. انقدر چیزه وحشتناکیه

نه جواب میده .اگر خیلی زیاده هفته ای دوبار باید انجام بشه .بهتر از مواد شیمایی و مصنوعیه .سال پیش یه خانمی تو خراسان سر دو تا بچه اش و با نفت یا بنزین شست برای شپش بعد دوتا دختر ندسته گل رفتن کما و پر پر شدن  .اخه مواد شیمایی از راه پوست سر سریع جذب بدن میشن .اگر هم دوست داری مراجعه کنید بهداشت محله راهنمایی میکنن

منم داشتم داغون شدم هر چی استفاده کردم فایده نداشت اخرش یه سم مخصوصه مال حیوانات خیلی بد بوهست دوقطره اش را تو اب کردم دوباربه سرم زدم ریشه کن شد ولی بهت توصیه نمیکنم خیلی خطرناکه ممکنه ادم رو بکشه

نه جواب میده .اگر خیلی زیاده هفته ای دوبار باید انجام بشه .بهتر از مواد شیمایی و مصنوعیه .سال پیش یه ...

برای من که جواب ندادو هرچی بگید استفاده کردم   

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  

من دخترم تو مدرسه گرفت همه چیزایی ک خانما گفتن امتحان کردم فایده نداشت کلافه شدم حال و روزمو بهم ریخته بود چند وقتی درگیرش بودم تمیز میکردم دوباره پر میشد موهاشم بلند بود تا اینکه ی عطاری بودم اتفاقی ی خانمایی ازش خرید منم سوال کردم گفت تضمینی ی داروی دستیه خودمون درس میکنیم خداییش محشر بود فقط یبار زدم دیگ هیچ وقت نگرفت خودمم برا احتیاط گفت بزن ک زدم 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
اگه  موهای کسی شپش زده  موهاش چرب کن با شونه مخصوصی ک داره  ذره ذره  موها شونه ک ...

آخه من خودمم درگیرش شدم کسی نیس ک موهاشو ببینه ،دخترم جایی رفته بود گرفته بود ،بعد من اصلا نمیدونستم ای چیه ،خیلی چندشه

من دخترم تو مدرسه گرفت همه چیزایی ک خانما گفتن امتحان کردم فایده نداشت کلافه شدم حال و روزمو بهم ریخ ...

عزیزم باید روسری و لباساشو بالشتش  و پتوش با اب گرم میشستی احتمالا تو لباساش بوده ک بازم شپش میگرفته 

محمد میرشکاران
منم داشتم داغون شدم هر چی استفاده کردم فایده نداشت اخرش یه سم مخصوصه مال حیوانات خیلی بد بوهست دوقطر ...

چه ریسکی کردی

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم