2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 3436 بازدید | 74 پست
نهایتش باید پسرونه کوتاه کنم 

اره بهتر از این که عذاب بکشی بعد یه ماه که موهات بلند میشن ولی مدام اون رو بالشتی وپتو اینا رو با اب گرم بشور 

درتاریخ 9|9|99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوس دارم بگیرم فقط از سختیش و خارشش میترسم  

قدیما هم شپش زیاد بود الان ما داریم ب اون زمان برمیگردیم ولی برای مو خوبه

درتاریخ 9|9|99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد  
قدیما هم شپش زیاد بود الان ما داریم ب اون زمان برمیگردیم ولی برای مو خوبه

عجببببب.شپش خون سر رو میخوره.چیش خوبه واقعا

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍
عجببببب.شپش خون سر رو میخوره.چیش خوبه واقعا

برای از بین بردن شپش انقدر روغن میزنن سس و تخم مرغ میزنن شونه میکنن می شورن مو رشد میکنه تقویت میشه میگن برای شپشه

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

برای از بین بردن شپش انقدر روغن میزنن سس و تخم مرغ میزنن شونه میکنن می شورن مو رشد میکنه تقویت میشه ...

خو حالا حتما باید مجبور بشن ک اون وقت به مو رسیدگی کنن?خب بدون شپش هم میشه سس مایونز زدا  

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍
خو حالا حتما باید مجبور بشن ک اون وقت به مو رسیدگی کنن?خب بدون شپش هم میشه سس مایونز زدا   &nbs ...

هر چیزی انگیزه میخواد شپش انگیزه خوبی هست برای رسیدگی به مو😂😂😂😂

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

من هرکار کردم جواب نگرفتم سه سال شپش داشتیم. با یه دارو اشنا شدم یه روزه هممون خوب شدیم. خدا خیرش بد ...

اسمش چیهههه؟

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  

شما سرتون میخاره؟ 

بعد خارشش چجوره؟ زیاده؟ 

یا گاهی میخاره گاهی نمیخاره چجوریه؟ 

من تو سرم چیزی نمیبینه کسی اما رو بالشتم صبح بود و یه دونه هم چهارشنبه تو حموم دیدم 

اما همسرم و مامانم سرم رو نگاه کردن میگن چیزی نیست 😐😩😩😩

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚