2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 3436 بازدید | 74 پست

فقططططط و فقططططط نرم کننده مو 

زیاد بزن با اون شونه ریزا شونه کن بعد از دو سه بار ناپدید میشه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معلمم و تو مدرسعه وقتی یکی میگیره بقبه هم میگیرن .مربی بهداشت به همه مادرا میگفت سس مایونز بزتیدب ...

هیچ کدومش جواب نمیده. انقدر چیزه وحشتناکیه

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  

ببین من شونه شو 50 تومنم دادم خریدم بنظرم اصلن اثری نداره

من چند بار گرفتم متاسفانه و واقعن جز عذاب هیچی نداره 

تجربه ی من ایناست 

فقط هر کار می ککنی زود بجنب چون زیاد میشن

و حتمن پی شو بگیر ک نمونه 

فقط باید دو تا سه هفته مداوم پیگیرش باشی 

اول اینکه برو حموم و نرم کننده ی خیلیییییییییی زیاد بزن ، بعد  با شونه ی خیلی دندونه ریز ، از همین دم باریکا ، موهاتو شونه کن و بعد از هر بار ، بشور شونه رو 

مثلن نیم ساعت شونه کن تا تموم بالغ هاشون بره

تخم ها از بین نمیره اینجوری

بی ضرر ترین راه هم هست

وقتی دو هفته پشت هم اینکارو انجام بدی هر چی تخم که هی بالغ بشن از بین میره

یه روز درمیونم برید حموم خوبه

برای تخم هاشون ، یکی باید موهاتونو چک کنه و بچینه ، بریزید تو نایلون گره بزنید و بندازید دور

عزیزم شامپو هگور از دارو خانه بگیر روش استفاده درستشم از نت درار هم خودشو از بین می بره هم تخمشو شامپوشم گیاهیه واسه بچه ها ضرر نداره

😍خدایا سلامتی بچه هامو ازت می خوام 🙏🤲

من نگرفتم ولی بلدم

سس مایونزخیلی عالیه

یه شامپوهم داره داروخونه همونواستفاده کنی درست میشه

چاره تخم هاشم شونه کردنه شونه مخصوص داره

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩
داروخانه داره

حرف منو گوش کن فقط نرم کننده ی مو 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
چی عزیزم

طبیعی دست ساز بود. چندوقت پیش هم دوتا از اشناهامون گرفتن ازش راضی بودن. 

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  

عزیزم برو داروخونه  روغن و شامپو شپش بگیر بزن  . اول باید روغن بزنی بعد بایه  شونه دندونه ریز موها شونه کنی بعدش با شامپو بشوری  هر روز باید بزنی . اسفند تو اب جوش بده بزن ب موها تا شپشا کشته بشن. 

محمد میرشکاران