2777
2789
عنوان

شپش سر

3436 بازدید | 74 پست

سلام خانما ،کسی بوده ک خودش یا اطرافیانش شپش گرفته ،چ جوری درمان کردین ،اون تخم های شپش چ جوری خارج میشه ،چند مدت درمانش طول میکشه ،خواهشا جواب بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین راه حلش که حتما باید انجام بدی اینه که شامپو و شونه شو از دارو خانه بخری که حتما انجام بده ، راه حل دوم اینه که موهاتو توی حموم با پودر ماشین بشور بعد با شونه رو موهاتو کوچولو کوچولو شونه کن و همش و بیار پایین . 

من معلمم و تو مدرسعه وقتی یکی میگیره بقبه هم میگیرن .مربی بهداشت به همه مادرا میگفت سس مایونز بزتیدبه سر بچه ها بعد نایلون بکشید و بعد از ۲۰ دقیقه هم بشورید نه تنها هیچ ضرری نداره بلکه پر از تحم مرع و روغن زیتون و .....و موها رو هم سالم میکنه .چون شپش به سر میچسبه سس باعث مییشه لیز بشه و بعد از ۲۰ دقیقه با شسشتو بریزه 

عزيزم از دارخونه يه شامپو هست در کنارش يه اسپري  خارجيه اسمش يادم نيس ولي عاليه

اره عزیزم میشه ولی نوع شونه کردنش خیلی مهمه. باید دسته های ریز برداری بعد شونه بکشی. یک جونور و تصور کن که چهاردست و پا موها رو گرفته باید با شونه بکشیش پایین  تا درست شونه نکشی از بین نمیره. شامپو یا تاید به سرش باشه با شونه بکش پایین

من هرکار کردم جواب نگرفتم سه سال شپش داشتیم. با یه دارو اشنا شدم یه روزه هممون خوب شدیم. خدا خیرش بده

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم