2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید

142 بازدید | 29 پست

خانوما چندروزیه گلوم چرک کرده  و ابریزش داشتم ک ی روزه خوب شد کلداکش خوردم الان گلوم چرک کرده

مزه و بوهارو خوب نمیفهمم

شیرینی زیاد تلخی شوری ترشی رو میفهمم اما مزه های دیگه رو نه

غذاهارو

توروخدا خیلی نگرانم کمکم کنید

اطرافیانم هیچ علایمی ندارن و سالم سالمن

نفسم هایلین💜

از دیگران فاصله بگیر هر چی هم بوده خفیف بوده رد کردی ولی الان ناقلی!اگه بازم علائم داشتی برو دکتر

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاهرم اینجوری شد هفته پیش با بدن درد شدید و ضعف ودوروزه خوب شد.کلداکس خورد شیاف مسکن زد سرم و امپول ...

توروخدا بو ک کرونا نیس از استرس تمام بدنم عرق کرد

نفسم هایلین💜
از دیگران فاصله بگیر هر چی هم بوده خفیف بوده رد کردی ولی الان ناقلی!اگه بازم علائم داشتی برو دکتر

توروخدا بگو یعنی چی میمیرم؟؟؟؟خیلی میترسم بچه کوچیک دارم الان چیکار کنم خواهش میکنم بگو

نفسم هایلین💜
برو تست بده مادر بزرگ من از به نفر ناقل مبتلا شدن و حالشون خیلی بد شد بعدم متاسفانه اکثر فامیل گرفتن

چجوری بود علایمشون من قثط گلم خلط داره ی هفتس بااین حس

نفسم هایلین💜
توروخدا بگو یعنی چی میمیرم؟؟؟؟خیلی میترسم بچه کوچیک دارم الان چیکار کنم خواهش میکنم بگو

دقیقا واسه چی بمیری  میگم بقیه رو الوده نکنی مثلا خونه مامانت اینا نرو دو هفته که خیالت راحت باشه

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  
هر کدومشون یه علایمی داشتن  سرفه عطسه بیحالی پا درد کهیر جوش دردناک  قرمزی چشم و گلو درد ع ...

خوب شدن؟؟؟؟مادربزرگتون علایمشون چی بودداز اول؟؟؟

نفسم هایلین💜
دقیقا واسه چی بمیری   میگم بقیه رو الوده نکنی مثلا خونه مامانت اینا نرو دو هفته که خیالت راحت ...

الان کرونا دارم یعنی؟؟؟؟؟؟😢😢😢😢کمکم کن توروخدا باید چیکار کنممممم ی هفته ای هس اینجوریم علایم بعدیش چیه

نفسم هایلین💜
خوب شدن؟؟؟؟مادربزرگتون علایمشون چی بودداز اول؟؟؟

بله خدارو شکر البته هنوز درگیر هستن مادر بزرگم تنگی نفس داشتن که بستری شدن ولی بقیه خوشبختانه خفیف مبتلا شدن که با خونه بودن بهتر شدن و اوج بیماریشون ۳روز بود

بله خدارو شکر البته هنوز درگیر هستن مادر بزرگم تنگی نفس داشتن که بستری شدن ولی بقیه خوشبختانه خفیف م ...

تبم داشتن؟؟؟خواهش میکنم بگو چیکارا کردن ک خوب شدن؟؟؟؟؟کسی این حساش مث من رفت؟؟؟چیکارکرد خوب شد؟

نفسم هایلین💜
الان کرونا دارم یعنی؟؟؟؟؟؟😢😢😢😢کمکم کن توروخدا باید چیکار کنممممم ی هفته ای هس اینجوریم علایم بعد ...

اگه بویایی و چشاییت کم شده احتمالش زیاده احتمالا خوب شدی علائم بعدی نداری فقط الان نگران این باش بقیه رو الوده نکنی!باز هم ما دکتر نیستیم اگه فکر کردی حالت خوب نیست برو دکتر!ابمیوه طبیعی و پروتئین و مولتی ویتامین بخور!

بله تب که همشون داشتن این حسی هم که گفتین جز علائم هست البته ممکنه کرونا نباشه بهتره برا رفع نگرانیتون تست بدین . دکتر بهشون دارو و امپول داد که تزریق کردن و اب میوه و اب هویج و انبه و موز زیاد خوردن