2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

قرص اورژانسی نظم پریودرا تا 3سیکل به میریزه  وزمانی که شما بعداز قرص خونریزی کردی بارداری منتفی است ورابطه انال هم اگر منی از مقعدبه طرف واژن سرازیرنشه بارداری اتفاق نمیفته پس نگران نباش.

سلام قرص اورژانسی نظم پریودرا تا 3سیکل به میریزه  وزمانی که شما بعداز قرص خونریزی کردی بارداری ...

مرسی عزیز دلم ایشالله ک اینطوره لعنت بهش تموم بدنمو بهم ریخته این قرص من اولین بار خوردم واقعا غلط بکنم دیگ بخورم

مرسی عزیز دلم ایشالله ک اینطوره لعنت بهش تموم بدنمو بهم ریخته این قرص من اولین بار خوردم واقعا غلط ب ...

سعی کن که در رابطه جنسی تون دقت کنیدتا نیازی به مصرف قرص اورژانسی نباشه چون این قرص ها عوارض زیادی داره تا جایی که پزشکان اعتقاد دارن که درسال نبایدبیش از یک ای 2بار مصرف بشه شما هم دقت کنیددر رابطه با استفاده از پوزیشن های مناسب واستفاده از دستمال مانع رسیدن منی به واژن شوید.