2777
2789
عنوان

درمورد پوست

4437 بازدید | 121 پست

سلام خانمای گل 

کیا دلشون میخواد یه روش فوق العاده خوب و مناسب برای حفظ بافت های صورت و آبرسانی صورت باروش مطلقا گیاهی خانگی و اثر گزار رو بهشون معرفی کنم ؟😍

روشی که میتونید موارد لازم رو برای مهیا کردنش بدون دردسر تهیه کنید   😍 

متولد ۱۳۳۱ هستم 

بفرمایید😚

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی زود بگو ..

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

یک عدد آلوئه ورا با چند تکه از کتیرا و  یک بسته کپسول ویتامین E  400 لازم دارین  

ژله آلوئه ورا رو  رنده کنید  سپس کتیرا رو بزاریت داخل آب جوش تا بافت نرم و ژله ای پیدا کنه و درمرحله بعد  کپسول هارو پاره کنید و محتویاتش رو به ژل آلوئه ورا  اضافه کنید  

و همه مواد رو داخل ظرف بریزد و  درشبانه روز  نیم ساعت تا چهل دقیقه  بعد از بخور  به پوست بزنید  

این کارباعث سفتی پوست و آبرسانی میشه  کاملا مفید و گیاهیه 

محتویات رو داخل فضای سرد مثل یخچال نگه داری کنید  قبل از استفاده به مدت بیست دقیقه بیرون بزارید تا گرم بشه و استفاده کنید چون اگر بعد از بخور محتویات رو یخ به پوست بزنید باعث عفونت سینوس میشه  

متولد ۱۳۳۱ هستم 
بله میشه اما با بخور پوست روزانه های پوست برای دریافت مواد و آبرسانی شارژ و آماده میشه 

با بخور صورت لاغر نمیشه ؟

بخور اگر از فضای مناسبی انجام بگیره  به طوری که صورت داغ برنداره یا یه دفعه نسوزه  روزانه ...

ممنونم 😚🤗

بخور اگر از فضای مناسبی انجام بگیره  به طوری که صورت داغ برنداره یا یه دفعه نسوزه  روزانه ...

ببخشبد خانم دکتر سلام عرض میکنم 

میخواستم بپرسم شما که اطلاعاتشو دارین این کرملی کلاژن ساز ک دست سازه مثل کرم کلاژن ساز دکتر ملکی چطورن؟مناسب هر سنی هستن؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشبد خانم دکتر سلام عرض میکنم  میخواستم بپرسم شما که اطلاعاتشو دارین این کرملی کلاژن ساز ک د ...

ببین عزیزم  حقیقت موجود این هست که کلاژن سازی در نوزادی و طفولیت بالاست و به ترتیب با بالا رفتن سن کلاژن سازی  کم میشه 

با بهره بری ازعلم صنف پزشکی و دارویی تونستن محصولات دست ساز وگیاهی خوبی رو کشف کنند که به پوست کمک کنندس و اثر بخش 

درمورد سوال شما برای همه سنین مناسب هست چون پوست درامام سنین نیاز به مراقبت داره  اما بهتره استفاده از کرم های منظور شده  که برای رفع چین و چروک و لک و.. هستند  بعد از ۱۴ سالگی استفاده بشه  و تا قبل این سن کرم مرطوب کننده  گزینه خوبی برای محافظت هست

متولد ۱۳۳۱ هستم