2777
2789
عنوان

درمورد پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 4443 بازدید | 121 پست
ببین عزیزم  حقیقت موجود این هست که کلاژن سازی در نوزادی و طفولیت بالاست و به ترتیب با بالا رفتن ...

ممنون از راهنماییتون من خودم24سالمه 

بشدت درگیر پوستم شدم چن وقته.احساس میکنم پیری زودرس گرفتم

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این ماسک منافذ رو باز تر نمیکنه؟

ببین عزیزم بخور که بدی پوست آمادگی دریافت مواد مغذی رو پیدا میکنه  و با استفاده این ماسک پوست آب و مواد مغذی آلوئه ورا و کتیرا و ویتامین  e رو جذب میکنه 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
 ببین عزیزم بخور که بدی پوست آمادگی دریافت مواد مغذی رو پیدا میکنه  و با استفاده این ماس ...

خانوم دکتر عزیز،،،من منافذ پوستم داره باز میشه و رو گونه هام خیلی کم لکه شده،،،این ماسک تاثیری داره برای این دو مشکل؟؟

خانوم دکتر عزیز،،،من منافذ پوستم داره باز میشه و رو گونه هام خیلی کم لکه شده،،،این ماسک تاثیری داره ...

سلام عزیزم  این ماسک آبرسان و جوان کننده هست 

لک های کم رنگی که دارین مشاهده میکنید میتونه دلایل کبدی خونی و حتی  تیروئیدی داشته باشه  و از طرفی این مشکل منافذ باز روی پوست هم میتونه دلایل خاص خودش رو داشته باشه مثلا از لایه زیرین پوست باشه  

به طور کلی مشکل شما باید با دارو و کرم های منظور شده  ( کرم های شیمیایی  )  و تحت نظر پزشک حل بشه 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
سلام درمان فرورفتگی جای جوش چیه؟ پیش کی برم ؟

سلام عزیزم 

گاهی اوقات جای جوش صورت نمیتونه  با استفاده از روش های معمول و ابتدایی درمان بشه . این مسئله معمولا در زخم های ناشی از جوش با حفره های عمیق مشاهده میشه . یکی از روش های موثر برای درمان جای جوش روش پانچ صورت هستش . فرد بعد از مراجعه به دکتر و انجام تست های پایه و سرپایی برای آنالیز ویژگی های پوست  دکتر  به فرد عمل سرپایی پانچ صورت رو پیشنهاد میده و پس از انجام عمل پانچ صورت،  لیزر فرکشنال را برای ادامه درمان کامل جای جوش و آیس کیوب ها توصیه میکنه . دقت کن عزیزم درمان این زخم ها تنها با استفاده از مواد لایه بردار شیمیایی یا لیزر سطحی  خیلی دشوار هستش چون پایه این گودی ها معمولا عمیق هست 

درحال حاضر هزینه پانج از ۶۰۰ هزار تا یک میلیون ۲۰۰ متغیر هست 

دقت کن کسانی که پوست فیتزپاتریک داشتن ((  پوست خیلی سفید و چشم رنگی  )) و دچار این گودی های عمیق بودن با این روش درمان شدن 

متولد ۱۳۳۱ هستم 

سلام عزیزم. علت دفع خون همراه مدفوع ب نسبت تقریبا زیاد و رنگ روشن و شفاف چی میتونه باشه؟ همیشم نیس تو ماه یادوماهی یکی دوبار اینطور میشم ی مدت شدید یبوست دارم باز ی بار تاچند روز اسهال. ببخشید البته

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببخشید خانم دکتر اینجا میپرسم چون تاپیک مربوطه تون قفل بود دختر من وارد ۱۶ ماهگی شده درطول روز ۳الی ۴ بار پی پی میکنه این طبیعیه آیا یا دکتر ببرم؟

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
ببخشید خانم دکتر اینجا میپرسم چون تاپیک مربوطه تون قفل بود دختر من وارد ۱۶ ماهگی شده درطول روز ۳الی ...

سلام عزیزم  اگر مدفوعش سفت  نه طبیعیه  اما اگر مدفوعش سفت هست و هنگام دفع گریه زاری میکنه باید متخصص اطفال ببری 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
سلام عزیزم  اگر مدفوعش سفت  نه طبیعیه  اما اگر مدفوعش سفت هست و هنگام دفع گریه زاری م ...

سلام مرسی بابت جوابتون عادی هست .نه اسهال هست ونه اینکه سفت باشه وگریه کنه پس خیالم راحت باشه

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
بنابراین کاملا طبیعیه عزیزم 

قربونت برم 🌹🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم. علت دفع خون همراه مدفوع ب نسبت تقریبا زیاد و رنگ روشن و شفاف چی میتونه باشه؟ همیشم نیس ت ...

سلام عزیرم 

با توجه به یبوست شما واريس سیاهرگ‌ های مخرج یا مقعد که حاصل اتساع و گشاد شدن و پيچ در پيچ شدن سیاهرگ‌ ها در بدن هست اتفاق افتاده  شایع‌ترین علایم یبوست های شدید و طولانی‌مدت زور زدن در موقع دفع مدفوع هست که باعث وجود خون در مدفوع  میشه و طبیعی هستش *( اما باید برای درمان مراجعه حضوری به متخصص گوارش کنید)* باتوجه به رنگ مدفوع شما  خون‌ ریزی در دستگاه گوارشی فوقانی نیست و خونریزی در دستگاه گوارش تحتانی باعث میشه خون در مدفوع به رنگ روشن و شفاف مشاهده بشه  که به خاطر یبوست هستش و نزدیک ترین علت با شرایط شماست  

باید به متخصص گوارش مراجعه کنی ایشون با آزمایش خون غربالگری مدفوع و سایر آزمایشات اقدامات لازم رو انجام میده 

به احتمال داروهای آنتی باکتری هم برات تجویز میکنه چون پارگی های جدار روده که دراثر دفع مدفوع ( یبوست ایجاد شده ) مستعد جذب باکتری ها هستند 

متولد ۱۳۳۱ هستم 

خانوم دکتر چندتا سوال داشتم لطف میکنین جواب بدین آیا قرص های افزایش شیردهی شیرو رقیق وآبکی میکنن؟

برای اسهال بچه ی ۴ ماهه چی خوبه؟