2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

90 بازدید | 7 پست

کسی بوده باردار شده باشه و یائسگی داشته باشه با fsh خیلی بالا؟ 

مال من 70 هست...

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

نمیشه خانومی باید تحت درمان قرار بگیری وقتی اون عدد ها بالا باشه پریودی مدام عقب می افته فکر میکنی حامله ای من خودم تنبلی دارم کم اما یه جلو خیلی زیاد بود هر ۳ماه پریود میشدم کم کم با گرمی خوردن بهتر شده اما خوب نشده..

هرچند از خدای رو سرمون هیچ چیز بعید و دور از نظر نیست

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
نمیشه خانومی باید تحت درمان قرار بگیری وقتی اون عدد ها بالا باشه پریودی مدام عقب می افته فکر میکنی ح ...

ممنونم عزیزم...گفتم یعنی یه دکتر خوب که این کاره باشه رو نشونم بدن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم...گفتم یعنی یه دکتر خوب که این کاره باشه رو نشونم بدن...

کدوم شهری

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
تهران عزیزم..

اها برو مراکز نا باروری شهرتون منم قصد دارم برم ۳سالو نیمه منتظر بچم هرماه بی بی منفی کلی گریه میکنم برام سونو رنگی نوشته ایقد میترسم که نگو کاش خدا خودش بدون دوا دکتر برامون درست کنه

اها برو مراکز نا باروری شهرتون منم قصد دارم برم ۳سالو نیمه منتظر بچم هرماه بی بی منفی کلی گریه میکنم ...

انشالله که درست میشه...ممنون عزیزم...

انشالله که درست میشه...ممنون عزیزم...

ان شاا..