2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من قیافه هم مهمه اما مهم تر از اون اعتماد به نفس دخترخانم و رسیدگی به ظاهر و ظرافت رفتاری و ظاهری هست ضمنا دخترای اهل مطالعه خیلی برای پسرها جذابن چون درمورد هرچیزی علم دارن و میتونن نظر بدن

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖

همه که مثه هم نیستن

ولي احتمالا اخلاق و قیافه و هیکل واسشون در يه سطح مهم باشه

بعدشم وضع مالي ، تحصیلات آخره آخرش به چشم میاد

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

سوالت درست نیست به نظرم هر آدمی از یه کسی خوشش میاد مگه ما خانوما همه یه جور فکر می‌کنیم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من باهمسرم یک سال دوست بودیم وبعدش ازدواج کردیم وفقد همیشه یه مسعله روواسم تاکید میکرد اونم حفظ آبروی خودم وخودش وبعدشم حجاب درصورتی که هرکی خودشو ببینه فکر میکنه چنتا دوس دختر داشته وازاین پسرای تورمان هاس قیافه وهیکلش 😁😍💪👉

سَن بنیم حیاتم سن 💜A💜
قیافه تا چه حد مهمه؟؟

خب این روزا پسرا اول قیافه رو میبینن بعد با ابعاد دیگه شخصیت دختر اشنا میشن اما خیلیام هستن عاشق چیزای دیگه ی طرف میشن حتما خودتم تو خیابون دیدی یه پسر قدبلند خوشتیپ بایه خانم متوسطه. پس نمیشه درصد معینی رو مشخص کرد

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖