2777
2789

اصلا فکر نکن به این که پسرا از چه دخترای خوششون میاد چون اونا کی باشن که بخوان از ما دخترا خوششون بیاد از من میشنوی عمزتو برای مردا پسرا تلف نکن خیلی عوضین نه فقط از نظر جنسی .خب ظاتشونه از نظر روحی و انسانیتم از زنا خیلی پایین ترن یک خانم با مهربونی هر چی داره بلده در اختیار همه میزاره ولی پسرا فقط منافع خودشون میبینن اصلا از محبت به هم دیگه و دیگران هیچی سرش نمیشه فقطم منتظرن تا یک موقعیتی پیش بیاد دخترا تحقیر مسخره کنن از بس که حیونن تازه اینقدرم پسرا به هم خیانت میکنند حسودی خدا میدونه .دوستی دخترا خیلی پاک تره دوتا دختر که دوستند خیلی بهتره اما دوتا پسر که دوستتند تا موقعیت گیرشون بیاد با هم خنجر میزنند .اصلااااا پسرای این زمونه لایق نیستند کا باهاشون زندگی کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من از نظری که دادم پشیمون شدم و اعتراف میکنم که اشتباه گفتم عذاب وجدان عجیبی گرفتم که چرا اینقدر پسرا و مردا رو کوبوندم هر کاریم کردم نشد نظرم پاک کنم

بلخره پیامبرا و اماما و شهدای ما مرد بودن پدرای ما هم مردن داخل زنا هم ممکنه ادم بد وجود داشته باشه من یکم متعصبانه نظر دادم من گفتم مردا لیاقت ندارن باهاشون زندگی کنی ولی فراموش نکنیم ههمون عاشق پدرامونیم و یک لحظه در کنار پدر بودن چقدر نعمت .نظر بالای من کاملااا اشتباه و دور از انسانیت بود😞خدا منو ببخشه مرد زن نداره مهم انسانیت تو شرایط الانم به نظرم پسرا خیلی بیشتر از دخترا دارن اذیت میشن خدا به همه پسرا و دخترا رحم کنه و مردا و پسرا هم خیلیم خوبن .هر چی بالا گفتم فراموش کنید یکم متعصبانه بود .