سلام خانوما کسی تاحالا خودش یا آشناهاش تو مطب زایمان داشته؟شنیدم تو مطب دکتر بعضیا بچه شونو بدنیا میارن.ماه آخربارداریمه و با این وضعیت کرونا خانوادم میگن بیمارستان نرم بهتره
😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
عزیزم منم چهارشنبه وقت زایمانمه ،مطمئن باش بیمارستان خودشون رعایت میکنن شما هم رعایت کن این همه مادر هروز داره میره بیمارستان برای زایمان مگه قراره کرونا بگیرن
تو مطب بنظرم خطرناکه اگ بچه مشکل داشته باشه تا برسه بیمارستان دیر میشه من خودم وقتی ب دنیا اومد تا چ ...
اطرافیان میگن مطب بهتره تو این شرایط.اگه تو بیمارستان کرونا بگیریم چی👀منم میگم مطب خطرناکه بلاخره بیمارستان امکانات زیاد داره آزمایش انجام میدن ولی مطب که اون آزمایشارو نمیگیره
😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
اطرافیان میگن مطب بهتره تو این شرایط.اگه تو بیمارستان کرونا بگیریم چی👀منم میگم مطب خطرناکه بلاخره ب ...
اگه دکتر فکر همه جاشو کرده باشه و مطب برای زایمان مناسب باشه پس قطعا باید مجوز کتبی این کارم داشته باشه. عقل و منطق میگه خطر زایمان تو مطب از کرونا گرفتن تو بیمارستان خیلی بیشتره. از طرفی ام هیچ تضمینی وجود نداره تو مطب کرونا نگیری. بازم میخوای به پزشک اعتماد کنی که فکر همه جارو کرده؟!!! اگه این کار قانونی بود وزارت بهداشت مجوزشو میداد و بیمارستانام یه کم خلوت میشد.