2777
2789
عنوان

زایمان در مطب

289 بازدید | 28 پست

سلام خانوما کسی تاحالا خودش یا آشناهاش تو مطب زایمان داشته؟شنیدم تو مطب دکتر بعضیا بچه شونو بدنیا میارن.ماه آخربارداریمه و با این وضعیت کرونا خانوادم میگن بیمارستان نرم بهتره 

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

نه نشنیدم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مطب بنظرم خطرناکه اگ بچه مشکل داشته باشه تا برسه بیمارستان دیر میشه من خودم وقتی ب دنیا اومد تا چندساعت بیهوش بودم اگ توخونه بودم قطعا زنده نبودم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

خطرناکه 

هیچ دکتری این ریسک رو نمیکنه

چون ممکنه تو روند زایمان خدای نکرده مشکلاتی به وجود بیاد 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
خدایی نکرده به دستگاه و بستری نیاز پیدا کنی چی

دکتری که بخواد اینکارو بکنه حتما فکر اینجاهاشم میکنه لابد

تو مطب بنظرم خطرناکه اگ بچه مشکل داشته باشه تا برسه بیمارستان دیر میشه من خودم وقتی ب دنیا اومد تا چ ...

اطرافیان میگن مطب بهتره تو این شرایط.اگه تو بیمارستان کرونا بگیریم چی👀منم میگم مطب خطرناکه بلاخره بیمارستان امکانات زیاد داره آزمایش انجام میدن ولی مطب که اون آزمایشارو نمیگیره

اطرافیان میگن مطب بهتره تو این شرایط.اگه تو بیمارستان کرونا بگیریم چی👀منم میگم مطب خطرناکه بلاخره ب ...

عزیزم این همه خانم زایمان میکنن شماهم یکیش 

بخش زایمان کرونا نیس قبل بستری تست میگیرن ازت الکی ک نیس ریسک نکن عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اطرافیان میگن مطب بهتره تو این شرایط.اگه تو بیمارستان کرونا بگیریم چی👀منم میگم مطب خطرناکه بلاخره ب ...

اگه دکتر فکر همه جاشو کرده باشه و مطب برای زایمان مناسب باشه پس قطعا باید مجوز کتبی این کارم داشته باشه. عقل و منطق میگه خطر زایمان تو مطب از کرونا گرفتن تو بیمارستان خیلی بیشتره. از طرفی ام هیچ تضمینی وجود نداره تو مطب کرونا نگیری. بازم میخوای به پزشک اعتماد کنی که فکر همه جارو کرده؟!!! اگه این کار قانونی بود وزارت بهداشت مجوزشو میداد و بیمارستانام یه کم خلوت میشد.