2777
2789
عنوان

قصدش چیه؟

77 بازدید | 10 پست

اینکه ی نفر هر وقت بیاد خونتون یا جایی مجلسی بیاد باهاتون بعدش یا همون موقع بگه که فلان چیزم اونجا جا نذاشتم؟!! حتی ی بار مهمونا رو بلند کرد ببینه دستمال رقصش هست یا نه! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من متوجه نمیشم؟ 

ببین مادرشوهرم روز عقدمون اول بهونه گرفت و داد و قال کرد که بچه یکی از مهمونام گم شده مامان منو برداشت دنبال بچه ای که تو کوچه بود. بعدم وقت رفتن کل مهمونا رو بلند کرد که دستمال ما گم شده اگه واقعا هم گم شده بود نباید میگف اگه دیدین بعدا بدین بیاره. الانم بعد 6، سال هر وقت یکی بیاد خونه ما از خانوادش بعدش زنگ میرنه کلیدش اونجا نمونده تسبیحش فلانش هیچ وقتم چیزی نیست 

اخع مثلا چ قصدی؟ 

ببین مادرشوهرم روز عقدمون اول بهونه گرفت و داد و قال کرد که بچه یکی از مهمونام گم شده مامان منو برداشت دنبال بچه ای که تو کوچه بود. بعدم وقت رفتن کل مهمونا رو بلند کرد که دستمال ما گم شده اگه واقعا هم گم شده بود نباید میگف اگه دیدین بعدا بدین بیاره. الانم بعد 6، سال هر وقت یکی بیاد خونه ما از خانوادش بعدش زنگ میرنه کلیدش اونجا نمونده تسبیحش فلانش هیچ وقتم چیزی نیست 

ببین مادرشوهرم روز عقدمون اول بهونه گرفت و داد و قال کرد که بچه یکی از مهمونام گم شده مامان منو بردا ...

فک نمیکنم قصد خاصی داشتع باشع

حداقل من نمیتونم چیزی فک کنم

تفریح پسرونه ¡ هرزگی دخترونه ¡ چقدر دنیامون کثیفه... کثیف... کثیف (: 🖤🚶🏻‍♀️