2777
2789
عنوان

سووالل

169 بازدید | 29 پست

یه سوال داشتم خانوما منم مثل خواهرتون کمکم کنین ..

من تا به حال با هیچ کس دوست نبودم حتی در حد چت ، درخواست شده ولی من سریع بلاک کردم یا رد کردم😐میخواستم ببینم این طبیعیه که انقدر ترسوام ؟!!چرا اینطوری ام من 😭همش حس می‌کنم اگه هم جواب بدم احساس گناه میکنم درصورتی که خیلی نیاز دارم به همچین چیزی ولی نمیدونم به خاطر سنمه ؟!۱۸ سالمه در کل همیشه اینطوری بودم خیلی تنهام ولی از این روابط میترسم حتی یکی سلامم واسم مینویسه من سریع بلاک میکنم بنده خدا رو😂😐

به نظرم کار درستی میکنی وارد این

روابط نشی بهتره😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید به نظرم تجربه اش کنی حتما دید ادم خیلی تغییر میکنه عاقل تر میشی 

نمیدونم چرا انقد میترسم اصلا دست و پام شروع میکنه به لرزش اخه خیلی احساسیم میترسم اگه وابسته شم داغون شم

خب آخه تا کی میترسم این حس ترس همیشه روم بمونه از یه طرفم خیلی تنهام🤔😂

قبول دارم عزیز شاید تو محیط دانشگاه که همکلاسی پسر داشتی و اونا رو دیدی ازشون درمورد درس سوال کردی شاید بریزه اما خودت احساس گناه میکنه برای این چیزا پس بهتره سمتش نری

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
نمیدونم چرا انقد میترسم اصلا دست و پام شروع میکنه به لرزش اخه خیلی احساسیم میترسم اگه وابسته شم داغو ...

وابسته چیه بابا کلا به نظرم باید تجربه اش کنی که بعد ها یکی قربون صدقت رفت دلتا سریع نبازی اگه قبلش با یکی باشی و بفهمی به این کلمات احتیاجی نداری بعدا که می خوای ازدواج کنی دیدت خیلی باز تر میشه

وابسته چیه بابا کلا به نظرم باید تجربه اش کنی که بعد ها یکی قربون صدقت رفت دلتا سریع نبازی اگه قبلش ...

پس یعنی اگه یکی پیشنهاد داد قبول کنم؟!! چه جوری با ترسم مقابله کنم حرفیو که میزنی خییلی قبول دارم ولی اینهمه چیط شنیدم راجب روابط راستش میترسم

خب آخه تا کی میترسم این حس ترس همیشه روم بمونه از یه طرفم خیلی تنهام🤔😂

الان زوده که بخوای به فکر تنهایی باشی

۱۸ سالگی بهترین سن واسه شروع خیلی چیزاست

ازش لذت ببر❤

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
الان زوده که بخوای به فکر تنهایی باشی ۱۸ سالگی بهترین سن واسه شروع خیلی چیزاست ازش لذت ببر❤

با گذشت زمان به نظرت عاقل تر میشم حتی اگه تجربه همه نکنم به نظرت دیدم باز میشه؟