2777
2789
عنوان

سووالل

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 29 پست
به نظرم واسه دخترا لازمه...نه صرفا رابطه عاشقانه ...نه ...اخه چرا باید اینقدمحدودبودک نتونی جواب یه ...

جواب میدم ولی در حد سلام ولی میترسم پیش بره و چرت بگه برا همین قبلش بلاک میکنم😂😐

عزیزم حست کاملا قابل ستایشع

شماتنهانیستی خداروداری خونوادتوداری دوستاتو داری حتی مارم داری اینجا

من حاضرم تونینی سایت دردودل کنم ولی باکسی واردرابطه نشم واقعا نمی ارزه.

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل خودتم بلاک میکنم مزاحمارو 

از ترس نیست خوشم نمیاد اینجوری وارد رابطه بشم 

حالم بد میشه شاید باورت نشه میبینم دونفر که آخرش هم ازدواج نمیکنن اینجوری چت کنن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
با گذشت زمان به نظرت عاقل تر میشم حتی اگه تجربه همه نکنم به نظرت دیدم باز میشه؟

شک نکن خیلی عوض میشی

من الان ۲۰ سالمه

۱۸ سالگیم با اینکه فقط دو سال پیش بود کلا یه ادم دیگه بودم... خودم فکر نمیکردم انقدر عوض بشم

همه چیم عوض شده

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
عزیزم حست کاملا قابل ستایشع شماتنهانیستی خداروداری خونوادتوداری دوستاتو داری حتی مارم داری اینجا م ...

اره راست میگی ♡♡♡♡♡از بس ادم این فیلمای عاشقانه میبینه هوایی میشه 😂😂بعد میترسه پیش بره بیخیال بزار همینجوری باشیم

جواب میدم ولی در حد سلام ولی میترسم پیش بره و چرت بگه برا همین قبلش بلاک میکنم😂😐

ادمی ک چرت وپرت میگه وهدفش سو استفادست رو ک همون بهتر بلاکش کنی ولی همه ادمااونطوری نیستن عزیزم😊

ادمی ک چرت وپرت میگه وهدفش سو استفادست رو ک همون بهتر بلاکش کنی ولی همه ادمااونطوری نیستن عزیزم😊

اخه چیزی نمیگه بنده خدا تا شروع میکنه به تایپ من بلاک میکنم😂😂😂خلم کلا

اره راست میگی ♡♡♡♡♡از بس ادم این فیلمای عاشقانه میبینه هوایی میشه 😂😂بعد میترسه پیش بره بیخیال بزار ...

اره.

وای نه توروخدا اینجا ایرانه خبری ازون گل و بلبلای توفیلما نیستا.انقد باید مراقب باشیم ک ی تار مومون نره دسته این بی لیاقتای مریض(توهین نشه،منظورم فقطوفقط به افرادمریض و گرسنه جنسی و...هس)

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿