2777
2789

بله من برگشتم

۴ ماه طول کشید

البته بعضی وقتا دلتنگش میشم ولی مثل قبلا بیقرار نه

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیشه... میشه

یه بیکارم که دوست داره توی قلب تو شاغل شـہ👊😂یه جوری خواستنی هستی که حتی ویروسم باشی آدم دوست داره ناقل شـہ👊😂واسـہ اون قلب دریاییت آدم مجبوره ساحل شـہ👊😂چشات جوری پر از عشقـہآدم دوست داره شاعر شـہ👊😂یه جوری خوبی لامصب😷😷 آدم دوست داره عاشق شـہ😐👊😂😂😂

طلاق یا کات با دوست پسر؟

دومی اسونه چند هفته

اولی هیچوقت فراموش نمیشه اما اگه متنفر شده باشی ازش بعد چندماه عادی میشه همه چیز

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....

اره ميشه اگه انقدر خودتو دوست داشته باشي وبدوني لايق ارامشي ...طول ميکشه ...فراموش نميشه امامطمئن باش کمرنگ ميشه...اولاش زيادتوفکرته بعدها بامرور خاطراتت شايديادت بياد 

یعنی میشم همون دختر شاد و پرشور سابق؟

شادتر از قبل حتی

چون میدونی چه روزای سختیو گذروندی و لیاقت چیو داری

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

بله. يه سال طول كشيد. ولي كامل كامل فراموش شد مواقعي مثل همين تاپيك يادم مياد همچين شخصي وجود داشته

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️