2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اوکی اید؟

ن منتظرشم هنوز ونمیدونم میاد چون ی ارتباط کوچیکی داریم مثلا شماره ی همو داریم بعضی وقتا پیام میدیم ان‌شاءالله برگرده اوکی میشم 

الــهے حــاجـــت دݪتــون بـــا حڪمت خــدا یڪے بـــاشهـ❤
خوبه پس یعنی من اون آشغالو فراموش میکنم؟

صد در صددددد. شك نكن. تازه من ٧ سال با اون دوست بودم. خدا رو شكر خانواده م موقع خواستگاري قبول نكردن. من كه خيلي خوشحالم. تو هم ميتوني عزيزم. فقط اولش سخته به خودت زمان بده. درست ميشه.

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
اره بابا یه روزی به حال الانت میخندی میگی اصلا ارزش نداشت ناراحت شم! من كه اینطور شد واسم

اگر فراموش بشه ک عشق نبوده آدم فقط یبار عاشق میشه اونایی ک فراموش میشن عشق اول نیستن بلکه تجربه اولن ب عقیده ی من 

من چندبار عاشق شدم یعنی فکر میکردم عاشق شدم ولی بعد ها فهمیدم عشق نبودن هوس بودن با اینکه مثلا 2سال می‌گذشت اما عشق واقعی 1سال پیش تجربه کردن وفهمیدم قبلیا اصلا عشق نبودن تجربه وبچگی بودن 

اگر فراموش بشه ک عشق نبوده آدم فقط یبار عاشق میشه اونایی ک فراموش میشن عشق اول نیستن بلکه تجربه اولن ...

دیگه والا نمیدونم چی بوده ولی من از هر كی جدا شدم الان خوشحالم از اون جدایی این دنیا خیلی بزرگ همیشه موقعیت های بهتر میان باید شاد بود و شكرگذار البته جدایی تا یه مدت آزار دهندس

دیگه والا نمیدونم چی بوده ولی من از هر كی جدا شدم الان خوشحالم از اون جدایی این دنیا خیلی بزرگ همیشه ...

ب حرف من روزی میرسی ک عاشق بشی وب ازدواج ختم میشه عشق واقعی یباره یا بهش میرسی یا قید همه رو میزنی البته ب شرطی ک طرف لیاقت داشته باشه واونم عاشقت باشه اما اگر ی طرفه باشه عشق نیست خریت