2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تر‌ک ها معمولا زیاد عیدی میبرن

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
پسرخالم

حالا میگیم شوهرت یادش رفته یعنی خالت شعورش نمیرسه؟!!!

چقد عصبی شدم خیلی کم شعور هستن که این رفتارو داشتن

به مادرت بگو دلخوری تورو و خودشو به روی خالت بیاره حتما

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

حالا میگیم شوهرت یادش رفته یعنی خالت شعورش نمیرسه؟!!! چقد عصبی شدم خیلی کم شعور هستن که این رفتارو ...

مامانم میگه ولشون کن ارزش گله کردنم ندارن ولی من نمیتونم بی تفاوت باشم...

پسر خاله هستين و با رسم و رسوماتتون آشنا نيست؟

عزيزم ولي واقعا من به يه نتيجه رسيدم بعد چند ماه عقد نباي بهشون رو داد و بايد از هر چيزي ناراجت هستي مستقيم بهش بگي

بگي منم انتظتر داشتم عيدي بيارين و نيوردي و حتي تبريک نگفتي و معذرت خواهي نکردي ازت دلگير شدم و مثل عقده شد برام

دليل زندگيم آقا محمدم
پسر خاله هستين و با رسم و رسوماتتون آشنا نيست؟ عزيزم ولي واقعا من به يه نتيجه رسيدم بعد چند ماه عقد ...

آشنان خودشون زدن به اون راه، فردا لال مونی نگیرم میگم بهش..

مامانم میگه ولشون کن ارزش گله کردنم ندارن ولی من نمیتونم بی تفاوت باشم...

بگو اگه من برات ارزش دارم حتما بروشون بیار فردا روز باز مناسبتای دیگه هست 

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

بگو اگه من برات ارزش دارم حتما بروشون بیار فردا روز باز مناسبتای دیگه هست 

جمعه بعدی جهیزیم میره کلا این عید مونده بود و عید غدیر، اینو که غنیمت کردن نیوردن اون یکی رو هم حتما بهونه ی اینو که جهیزیم رفته میکنن و نمیارن دیگه...