بچه ها لطفا کمکم کنید پسر همسرم هشت ساله هست رفتارهای خیلی بدی داره واقعا موندم چیکار کنم باهاش خیلی لجبازه و لوس .همه چی رو برای خودش می خواد من و همسرم به خاطر ایشون جدا از هم می خوابیم بخوایم بیرون بریم میگه من باید جلوی ماشین بشینم ،با همسرم زمانیکه صحبت میکنیم حالت عادی میگه کم صحبت کنید ساکت باشین خیلی مدارا کردیم باهاش .هر موقع هر چیزی دوست داشته و از من یا همسرم خواسته براش دریغ نکردیم من واقعا عصبی شدم و واقعا فکر میکنم همسرم صبر ایوب داره با ایشون هر چقدر بد بیراه میگه هر مدل رفتاری میکنه کنار میاد باهاش ولی من واقعا سختمه گاها دوست دارم به همسرم بگم می خوام جدا زندگی کنم .شما بگین چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از اول میدونستی بچه داره وباهات زندگی میکنه دبه در نیار لطفا،همه بچه ها تو اون سن بد قلق ولجبازن بخصوص پسر بچه ها انگار پسر من توصیف کردی اون بچه الان شما جای مادرشی ویکم حسودی هم میکنه واحساس خوبی به شما نداره وبچه ها معمولا متوجه میشن کسی دوسشون نداره وبیشتر باهاش لج میکنن
از اول میدونستی بچه داره وباهات زندگی میکنه دبه در نیار لطفا،همه بچه ها تو اون سن بد قلق ولجبازن بخص ...
بحث دبه در آوردن نیست واقعا پسر سر سختی هست
از هر راهی ک وارد میشم برای بدست اوردن دلش به نتیجه نمی زسم فقط هر موقع بحث خرید باشه من رو می خواد دقیقا بعد خرید دیگه تموم من ادم بده میشم دوباره به من میگه از زندگی من برو بیزون
وقتی طلاق گرفتن بچه پیش مادرش بوده ،بعد چند ماه که جدا شده از همسر من با وجود حقوق و خونه که همسرم به ایشون دادن بچه رو پس میدن به شوهرم و میگن که قصد ازدواج دارن و میره پی زندگی خودش دیگه کلا رابطه ندارن با هم
وقتی طلاق گرفتن بچه پیش مادرش بوده ،بعد چند ماه که جدا شده از همسر من با وجود حقوق و خونه که همسرم ب ...
خب معلومه از نبود مادرش واینکه نمیبینش ناراحته وداره ناراحتیش اینجور نشون میده،بگید به مادرش باهاش حرف بزنه وگاهی ببینتش گناه دارن اینجور بچه ها گرفتار شدن تو یه زندگی از هم پاشیده