2821
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 19 پست
خب معلومه از نبود مادرش واینکه نمیبینش ناراحته وداره ناراحتیش اینجور نشون میده،بگید به مادرش باهاش ح ...

گناه كه دارن ولي خوب عزيزم وقتي خود مادره مطرح نميكنه كه ميخواد بچه رو ببينه چيكار كنن؟؟؟؟ واقعا مادرش نبايد سراغ بچه رو بگيره؟

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
خب معلومه از نبود مادرش واینکه نمیبینش ناراحته وداره ناراحتیش اینجور نشون میده،بگید به مادرش باهاش ح ...

خیلی دلم به حال همسرم می سوزه واقعا از جون مایه میزاره بزاش یعنی به راستی ی مادر هم در این حد صبر نداره با کودکش ولی واقعا باورتون نمیشه چقدر رفتارش متفاوت هست با بچه های دیگه .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گناه كه دارن ولي خوب عزيزم وقتي خود مادره مطرح نميكنه كه ميخواد بچه رو ببينه چيكار كنن؟؟؟؟ واقعا ماد ...

خب باید به اون مادر یکی تذکر بده تا به خودش بیاد اونا که فوری تاشوهر میکنن بچه دار میشن حالاهم باید جوابگوی بچه باشه ،اون بچه تو پروسه طلاق ودعواهای اونا صددرصد آسیب روحی زیاد دیده وعصبی شده ومطمئنا متفاوت تر رفتار میکنه باید بره مشاوره بگیره

خب باید به اون مادر یکی تذکر بده تا به خودش بیاد اونا که فوری تاشوهر میکنن بچه دار میشن حالاهم باید ...

همسرم به خاطر نبود مادرش به تموم خواسته هاش تن داده کلا غذاهای رستوران بهترین امکانات و تفریحات من فکر میکنم وحشتناک لوس شده

خب باید به اون مادر یکی تذکر بده تا به خودش بیاد اونا که فوری تاشوهر میکنن بچه دار میشن حالاهم باید ...

كاملا موافقم. فقط مشاور ميتونه مشكل حل كنه

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
2790
2823
2791
2779
2792