2777
2789
عنوان

هرچی دلتون میخواد بگید،اگه بتونم کمکتون میکنم💓

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 95 پست
دبیر هستم عزیزم، کارگاه های مختلف روانشناسی شرکت کردم و به شدت علاقه دارم، قصد دارم در رشته روانشناس ...

موفق باشین

واسه هر شخصی یه روانشناس لازمه واقعا

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.

چطور همسرم رو از دلسردی دربیارم و دلبسته خودم بکنم نه اینکه خدایی نکرده فکرش جایی باشه فقط زندگیمون خیلی زود عادی شده و درگیر مشکلات شدیم..منم دیگه حس ابراز علاقه ندارم 

و خدا برایم کافی است..❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور به یه نفر که در حال طلاق گرفتنه دل داری بدم؟

بهش بگو که طلاق اخر دنیا نیست،

بگو که خیلی از خانوم ها بعد طلاق ادم خیلییی های موفق تری بودن و بگو که طلاق یچیزیه که ممکنهدبرای هرکسی پیش بیاد و اصلا بد نیست یه خانوم یا اقا طلاق بگیره

از دست شوهرم ناراحتم. اون کارش اشتباه بوده. حالا با من قهر کرده. حرف نمیزنه. خاک تو سر 

اگه اشتباه از همسرت بوده اصلا پیش قدم نشو، اما وقتی اومد سمتت هم منطقی مثل یک بانو باهاش صحبت کن،هیچ چیز مثل پرخاشگری رابطه رو سرد نمیکنه

بچه م ۸سالشه خیلی مظلومه چیکار کنم  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘