2777
2789
عنوان

هرچی دلتون میخواد بگید،اگه بتونم کمکتون میکنم💓

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب سه نفر عاشقم هستن  دو نفرشون الان از من متنفر شدن  نفر اول عشق بنده هست ولی میدونم که ...

اول با عقلت شرایط هر سه نفرو بسنج دقیق و کامل،بعد ببین دلت چی میگه

اعتمادبنفسشوببربالا یادش بده قوی باشه

چه جوری اخه 

باباش که بیتفاوت 

منم افسرده 

خیلی دلم براش میسوزه 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

دلم به حال شوهرم میسوزه هیچکس دوسش ندارع البته تو خونواده خودش میگم خواهراش اصلا بهش محبت نمیکنن به بقیه داداشاش میکنن مادرشم که هیچی یه بابا داشت اونم مرد ،از حسادتشون هم شوهرم واذیت میکنن هم مارو خسته شده امشب میگه دیگه فکر میکنم هیچکس وندارم همه فالوراش وحذف کرده گوشیش وخاموش کرده سنشم زیاد نیست اما واسه همشون خوب بوده وچون زیادی خوب بوده همه الان طردش کردن پس کی خدا میخاد تاوان دل شکسته شوهرم واشکایه من و بگیره نمیخام ضرر ببینن فقط میخام بفهمن که خیلی با ما بد کردن

از ته دلم برات دعا میکنم زود بیای تاپیک بزنی واااای استخدام شدممممم😍

خدا از دهنت بشنوه یعنی اون روز میبینم😢

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
خب تخصصتون توچه زمینه ای هس که ماتواون زمینه اگه مشکل داشتیم ازتون سوال بپرسیم

من دبیر هستم،اما کارگاه های روانشناسی زیادی رو شرکت کردم که خیلیییی بهم کمک کرده و کلا ادم اکتیوی هستم تو خیلی زمینه ها،اما شما تو هرچی دوس داری سوال بپرس اگه بدونم جوابتو میدم

من با یکی دوست شدم و حدود ۲۰ ماه باهم بودیم واسم کلی هم چیز میز گرفته و تیرماه هم چون بهش گفتم خواستگار دارم مادرش رو فرستاد خونمون و مادرش گفت کار پسرم هنوز آماده نیست و سی مرداد میایم واسه خواستگاری و کار اونم از آبان اینا راه میفته و بهمن عقد کنن ولی بنا به دلایلی ج رد دادن و حالا پسره تهدید می‌کنه پنج روز بعد خواستگاری ز زد به خونه و با بابام قرار گذاشت و سیر تا پیاز ماجرای دوستی رو بهش گفت و بعد سه هفته یه دختر غریبه فرستاده بود خونمون و می‌گفت که شماره هامو روشن کنم !!!ولی من از روز قرار به اینور گوشیم خاموشه و اصصصصصلا نمیخام با این پسره حرف بزنم چون خونوادم تاییدش نکردن و تو این مدت هم نشون داد که با اینکه سی سالشه عاقل و قابل اعتماد نیست و روانیه و حاضره آبروریزی کنه و...

من چیکار کنم ازم عکس و فیلم داره تهدید می‌کنه تو قرار به بابام گفته بوده که من بیخیال نمیشم و این تازه اولش بود