2821
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 141 پست
هركى با اسم مريم داريم يه پيام بده بهم 

منم مریمم پیام بدم بهت ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂😂

واس من میشه بگیری مریمم🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️💜💜💜💜

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
نظرت قابل احترام و دركِ عزيزم😘

فدات ♥️

البته من کار شما رو نگفتم و ندیدم  ولی اون همش اشتبااه بود 

[QUOTE=148571308]هيچ مطلقى وجود نداره اما بهرحال پيشگويى و فال و مخصوصا استرلوژى هست [/QUOTE

من اسمم مریمه میشه  واسم بگیری ؟؟؟ 

بهت درخواست دادم ♥️♥️♥️

بچه سخته يكى يكى بگير لطفا سوالتون و توويه دلتون بپرسين بعد از من بخواى ورق بريزم مثلا بگين سوال احساسيه سوال اقتصاديه اره يا نه ميخوام برم نرم ميخوام كه بتونم واسه هركدوم بريزم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز