2777
2789

من پرستارم عزیزم

بله کاملا عادیه و جای نگرانی نیست.ممکنه تا ده روز هم هماچوری یا خون در ادرار وجود داشته باشه

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه برام دعا کنی؟❤

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
من پرستارم عزیزم بله کاملا عادیه و جای نگرانی نیست.ممکنه تا ده روز هم هماچوری یا خون در ادرار وجود ...

ممنون.احساس میکنم سنگا دارن جابه جا میشن واقعا دارم حسش میکنم.برام دعا کنین زود دفع شن،باید یبارم برم چون ب طور کامل نشکسته

ممنون.احساس میکنم سنگا دارن جابه جا میشن واقعا دارم حسش میکنم.برام دعا کنین زود دفع شن،باید یبارم بر ...

مایعات زیاد بخور بزا دفع شه، بهترین فرصت چون تکون خوردن سنگا

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
ممنون.احساس میکنم سنگا دارن جابه جا میشن واقعا دارم حسش میکنم.برام دعا کنین زود دفع شن،باید یبارم بر ...

عزیزم سنگ کلیه مسئله بزرگی نیست با علم امروز اصلا نگران نباش.میدونی سنگ هات از چه جنسیه؟

زود خوب میشی.برات دعا میکنم❤

دعات میکنم عزیزدلم ایشالا همیشه سلامت باشی

قربونت برم مرسی❤

عزیزم سنگ کلیه مسئله بزرگی نیست با علم امروز اصلا نگران نباش.میدونی سنگ هات از چه جنسیه؟ زود خوب می ...

میدونم اما اذیتش زیاده و اینکه بزرگ بود سنگم نیاز به۳بار سنگ شکنی هس که از اینم میترسم ب کلیم آسیب برسه،اما میگن اگ اینجوری بود ک هیچوقت دکتر خودسر اینکارو نمیکرد

میدونم اما اذیتش زیاده و اینکه بزرگ بود سنگم نیاز به۳بار سنگ شکنی هس که از اینم میترسم ب کلیم آسیب ب ...

نه عزیزم آسیب چی.هیچی نمیشه نگران نباش.وقتی کامل دفع کردی مایعات زیاد بخور.اگه میدونستم جنس سنگا چیه بیشتر میتونستم راهنماییت کنم.ولی هیچ جای نگرانی نیست عزیزم.

مایعات زیاد بخور بزا دفع شه، بهترین فرصت چون تکون خوردن سنگا

چون دکتر گفته سنگت متلاشی شده اما تیکه هاش بزرگن و نیاز به سنگ شکنی دوباره هست میترسم بیاد تو حالب گیر کنه.چون یبار ب سرم اومد ک الان میترسم زیاد تحرک داشته باشم منتظر دفعه دوم سنگ شکنی هستم بعد فقط ورزش کنم و آب بخورم

نه عزیزم آسیب چی.هیچی نمیشه نگران نباش.وقتی کامل دفع کردی مایعات زیاد بخور.اگه میدونستم جنس سنگا چیه ...

مرسی ک بهم دلداری میدی واقعا نگرانیمو کم کردییی،ایشالا هرچی از خدا بخای بهت بده و همیشه سلامت باشیی