y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 عنوان بچه دوساله بوی کباب میفهمه؟ 266 بازدید | 18 پست میدونه که بوی کبابه؟ همسایمون درس میکنه . میگم اگه میفهمه منم براش درس کنم دلش نخواد. صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️ 1399/05/10 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizigolo______ عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19479 عزیزم سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
نرگسس عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 13856 اره میفهمه گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19223 اگه لر یا بختیاری باشه ۱۰۰ درصد میفهمه والا بچه ها من از بس عاشق کبابن از بچگی بوشو میفهمیدن 😂😂😂😂😂 خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 خو اگه دلش میخواد درس کن براش خودش چیزی نمیگه ولی درس میکنم صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
شاپرک4 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 3396 آره میفهمه. گناه داره درست کن براش😍 دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف . به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا پیک topic
arkadash عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 والا چی بگم اسی.مارفته بودیم بیرون شوهرم جلوفست فود وایستاد پیتزا بگیره یه آقایی هم روصندلی بیرون نشسته بودداشت ساندویج میخوردپسرم ۲سال۴ماهشه یجوری نگاه میکرد دهن مرده انگار هیچی نخورده ول کنم نبود تاشوهرم اومد آبروم رفت بچم دهنش واکرده بود فقط نگاه مرده میکرد ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
کیک_شوکولاتی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 21929 اگه قبلا درست کردین خب مسلما میشناسه اگه درست نکردین از کجا بدونه؟ تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد