2777
2789
عنوان

خانومایی که تجربه باردارری دارین

62 بازدید | 10 پست

بچه ها من ۲تیر زمان اخرین پریودم بوده الان هفته چندمم؟بچه ها من پا دردم و کمی کمردرد وقتی ایستاده هستم ،بعضی وقتام یک کم تخمدان چپم درد میگیره خیلیییییییییی خفیفه ولی باعث استرسم شده .علامت دیگه ندارم . شوهرمم رفته ب مامانش گفته من حامله شدم اعصابم به هم ریخته میترسم سقط بشه اخه دو باره ضایع بشم اخه دفعه قبلی هم سقط شد😔حالم بده اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله ک خیره بد ب دلت راه نده

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
شوهرت واسه چی رفته انقد زود گفته اه بدم میاد از اینجود اخلاقا ، ان شاءالله که چیزی نمیشه ولی شوهرتو ...

هیچ وقت نمیگفته نمیدونم چرا گفته این دفعه۲😔علائمم طبیعی نیس؟

هیچ وقت نمیگفته نمیدونم چرا گفته این دفعه۲😔علائمم طبیعی نیس؟

منم اولاش دل درد و اینا داشتم . از بس قبل عید سرپا بودم و تمیز کاری کردم و کار سنگین کردم افتادم به خونریزی ولی چیزی نشد خدارو شکر ‌. کار نکن فقط دراز بکش و استراحت کن . چیزای مقوی بخور . هشت هفته به بعدم برو سونو ان شاءالله صدای قلبشو میشنوی عزیزم 😍😍😍😍😍😋😋🤤🤤🤤