من سه تا کنکور دادم سه تاش غیر مجاز سه تاشم فقط اوایل میخوندم پیشرفت نمیکردم ول میکردم توی سه تاشونم افسردگی رابطه با پسر عمومو داشتم و مشکلات اونم بود ازمون میدادم خوب نمیشد اعتماد به نفسم کم میشد حس حقارت حرفای خانواده و میلم به درس نمیرفت و ناامیدی و ضعیف شدنم و دوباره نتیجه کنکور بد و استرس عین ی باتلاقه هرچی میخوام بیام بیرون بیشتر توش فرو میرم مهر رفتم ازاد ی شهر دیگه بابام گفت بیا شهر خودمون ازاد منم چون فکر ازاد تو سرم نبود و حس بدی داشتم گفتم نه باز کنکور میدم جوگیرانه تصمیم گرفتم من وقنی ی فکری میاد تو ذهنم هرچی شواهد بگن غلطه کار خودمو میکنم حتما باید برم توش و تجربش کنم خودرای هستم هرچی بقیه راهنماییم کنم چیزی نمیشنوم...خلاصه میدونستم که نمیخونم بخاطز همین رقتم ازاد اما بعذش گفتم نه باز کنکور میدم انگار یادم رفت برای چی تصمبم گرفتم برم دانشگاه صبر نکردم حالم خوب شه حالا میخوام قبل کنکور به بابام بگم نخوندم واقعا خستم توی رابطه با پسر عموی نامردم خیانت دروغ دورویی فحش همه چی ذیدم روحیم داغون بود مشکلات کنکورمم بود ولی خب خانوادم خبر ندارن حالا من چه دلیلی بیارم که نخوندم؟ بخدا فقط خسته بودم میخوام تا امشب به بابام بگم که بعد کنکور امید نداشته باشن تورو خدا راهنماییم کنین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم عین تو بودم.البته برا کنکور نه ها.اونو تقریبا خوب دادم.
برای ازمونای استخدامی.دیگه خسته شدن ازبس شرکت کردم نمیدونم چرا قبول نمیشم
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ