2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت  هست سال پیش همسرم انجام داد بیهوشی کامل بعدم شکستن سنگ بعد که هوش اومد مرخص شد..درد هم تا وقتی سنگ افتاد داشت

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
عزیزم چه اندازه بود سنگش? یعنی یه روز کامل پس بیمارستان هستیم درسته?

یادم نیست ...صبح رفتیم بعدازظهر خونه بودیم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
آهان خیلی بزرگه من سنگ شکن نرفتم ولی با قطره سنگکل ،آب وآبلیمو،گیاهِ بِنسُر میخورم خوردش میکنه بعد د ...

بله منم داروگیاهی های خیلی خوب گرفتم استفاده کرده ولی دکتر گفت قابل دفع نیست فقط با سنگ شکن 

خیلی براش استرس دارم که اذیت نشه و اینا

بله منم داروگیاهی های خیلی خوب گرفتم استفاده کرده ولی دکتر گفت قابل دفع نیست فقط با سنگ شکن  خ ...

بله دکتر درست گفتن چون خیلی بزرگِ اگه بتونه تحمل کنه که بعید میدونم دوهفته قطره سنگکل بخوره همراه با آب زیاد پیاده رویی مرتب سنگشو پودر میکنه دفع میشه ولی بازم حرف دکتر اولویت داره

هیچ ظلمی ابدی نیست دنیا گرد است پس با آرامش زندگی کن 💚