2777
2789
عنوان

افسردگی

99 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان من ۱۰ماهه مادر شدم ۴ماهه حالم خیلی بد شده به بچم حس مبهمی پیدا کردم احساس میکنم مثل قبل عاشقش نیستم دلم خیلی میگیره عذاب وجدان دارم پر از افکار منفی هستم یعنی افسردگی بعد زایمان اومده سراغم؟؟  

من چهارساله همین طوری ام..اصلا دوسش ندارم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

منم خواهرم که کاربریش با مت یکیه اینجوری شده بود شوهرش بردش دکتر و مشاور الان خیلی بهتره 

شما هم برو حتما

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من چهارساله همین طوری ام..اصلا دوسش ندارم

😔بیچاره بچه خب یه مشاور برید حتما

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
منم خواهرم که کاربریش با مت یکیه اینجوری شده بود شوهرش بردش دکتر و مشاور الان خیلی بهتره  شما ...

دارو استفاده کرد؟میترسم از داروهای اعصاب😔

وای نگوووو😔نرفتی دنبال درمان؟

نه

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
😔بیچاره بچه خب یه مشاور برید حتما

مشاور کجا بود اینجا....بهترین مشاور شهرمون دختر عمه شوهرمه...که خودش مشاوره لازم تره واقعا...

دارو استفاده کرد؟میترسم از داروهای اعصاب😔

ببین دارو مرحله آخره شرایط هر کس فرق داره شاید اصلا به شما دارو ندادشرایط ها فرق داره نمیشه همرو به هم تعمیم داد

مشاور کجا بود اینجا....بهترین مشاور شهرمون دختر عمه شوهرمه...که خودش مشاوره لازم تره واقعا...

همه مشکلاتی دارن که نیاز به مشاور و روانشناس داشته باشن

شما برو ببین بهت چی میگه 

اصلا همین که حرف بزنی خودش خییییلی خوبه

خیلی عذاب که میکشه آدم بیا همین فردا برو پیش روانپزشک

شهرمون کوچیکه مشاور و رانپزشک خوب نداره...

نابود شدم..دیگه کاری از دست کسی برنمیاد

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز