2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 18 پست
همه مشکلاتی دارن که نیاز به مشاور و روانشناس داشته باشن شما برو ببین بهت چی میگه  اصلا همین ک ...

خودم راه درمانمو میدونم چیه..ولی متأسفانه میسر نیست...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
نمیتونی بری یه شهر دیگه دکتر؟خیلی کمک میکنه بهت

نزدیکترین شهر ۲۰۰کیلومتر فاصله هست...کسیو ندارم..کسی به حرفم گوش نمیده..شوهرم و مامانم میگن سالمی.داری تلقین میکنی به خودت...همین نمازایی که میخونم نزاشتن تا حالا خودکشی کنم...هرروز به مردن فک میکنم...ولی میترسم از گناه خودکشی

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چی هست راهش؟؟

دخترم فوق العاده گریه میکنه..یه لحظه آروم نداره...واسه همینه که من اینطوری شدم...اگه اروم بشه خوب میشم..ولی نمیشه.راهی نداره