۶ روز بعد اقدام.من ۲۹ اسفند ۱ فروردین و ۳ فروردین اقدام داشتم ۵ فروردین شبش دیگه علائمم شروع شد.
چه جالب
دست راستت روسرمن😁
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
اره بابا ۶ روز بعد اقدامم شک کردم خبریه البته من باورم نمیشد که به این زودی بشه.شوهرم بیشتر میگفت تو بارداری .هی میرفتم بالا در و دیوار میگفت داغی نمیفهمی بیا پایین تو بارداری 😂میگفتم ولم کن بابا یکی باردار میشه تا یکی دوماه نمیفهمه هنوز ۱۰ روز نشده تو میگی بارداری.اخرم نرسیده به موعدم مجبورم کرد برم ازمایش😂اصن نذاشت عقب بزنم
خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
اره بابا ۶ روز بعد اقدامم شک کردم خبریه البته من باورم نمیشد که به این زودی بشه.شوهرم بیشتر میگفت تو ...
ای جااان😍😘
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍