2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۴-۱۵ روز به بعد ادم با ادم فرق داره

یعنی ممکنه یکی درد نوک پستان رو تو یه بارداری داشته باشه ولی برای بارداری بعدی از علایمش نباشه و نداشته باشه ؟ 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
من انگارشکمم نفخ کرده دورنافمم یه جوری میشه البته فقط چندروزازاقدامم میگذره  

اکثرا توهم بارداریه من ماه سوم اقدام کلی علایم داشتم حتی حالت تهوع مطمین بودم باردارم و در کمال ناباوری چند روز جلوتر پریود شدم

من خیلی گرمم میشد و دل و کمرم درد میکرد هاله ی سینم تیره شده بود

سینه درد نداشتی؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من ۶ روز بعد شروع شد سینه درد پادرد درد ناف دندون درد کمر درد تیر کشیدن زیر دل

۶روزبعداقدام؟!یاموعد؟

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
اکثرا توهم بارداریه من ماه سوم اقدام کلی علایم داشتم حتی حالت تهوع مطمین بودم باردارم و در کمال نابا ...

من بار اول هس که اقدام میکنم شوهرمم خیلی بچه دوس داره بخاطر همین دوس دارم حوشحالش کنم

2790
2778
2791
2779
2792