2821
2789
سینه درد نداشتی؟

سر دخترم داشتم سر پسرم اوایل نداشتم ولی الان خیلی حساس شدن

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

۶روزبعداقدام؟!یاموعد؟

۶ روز بعد اقدام.من ۲۹ اسفند ۱ فروردین و ۳ فروردین اقدام داشتم ۵ فروردین شبش دیگه علائمم شروع شد.

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۶ روز بعد اقدام.من ۲۹ اسفند ۱ فروردین و ۳ فروردین اقدام داشتم ۵ فروردین شبش دیگه علائمم شروع شد.

چه جالب

دست راستت روسرمن😁

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
سر دخترم داشتم سر پسرم اوایل نداشتم ولی الان خیلی حساس شدن

خدا برات ببخشدشون😍🌸🙏❤

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چه جالب دست راستت روسرمن😁

اره بابا ۶ روز بعد اقدامم شک کردم خبریه البته من باورم نمیشد که به این زودی بشه.شوهرم بیشتر میگفت تو بارداری .هی میرفتم بالا در و دیوار میگفت داغی نمیفهمی بیا پایین تو بارداری 😂میگفتم ولم کن بابا یکی باردار میشه تا یکی دوماه نمیفهمه هنوز ۱۰ روز نشده تو میگی بارداری.اخرم نرسیده به موعدم مجبورم کرد برم ازمایش😂اصن نذاشت عقب بزنم

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
اره بابا ۶ روز بعد اقدامم شک کردم خبریه البته من باورم نمیشد که به این زودی بشه.شوهرم بیشتر میگفت تو ...

ای جااان😍😘

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
اره بابا ۶ روز بعد اقدامم شک کردم خبریه البته من باورم نمیشد که به این زودی بشه.شوهرم بیشتر میگفت تو ...

منم ۵مردادپری تموم شد ششم اقدام کردم دیروزم کیت تخمک گذاری شدم دوتاش قرمزشدگفتن سه شب پشت سرهم اقدام کن ینی دیشب امروز فردا 

منم امروز فردا موعدمه ، برام دعا کنین ، خسته ام خیلی، دل شکسته ام خییییلی بیشتر

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ایشالله بارداری.چن وقته تواقدامی؟

بطور جدی از پارسال ، ولی ۸ ساله ازدواج کردم و خدا خواسته باردار شدم و بخاطر مشکلات اسپرم یا هرچی، سقط میشد، سه تا سقط شد، اخریش ۵ ماه پیش

منم ۵مردادپری تموم شد ششم اقدام کردم دیروزم کیت تخمک گذاری شدم دوتاش قرمزشدگفتن سه شب پشت سرهم اقدام ...

ایشالله این‌ماه مامان‌میشی .شب درمیون بهتره ولی‌اگه خواستی هر شب اقدام‌کنی حتما به خودتون‌برسین