2777
2789
عنوان

عاشقانه

185 بازدید | 28 پست

عاشقانه و دلنشین ترین اس ام اس همسرتون بهتون چی بوده؟🙈😶

برا من دقیق حفظم

اقامون وقتی دوست بودیم نوشته بود

یا مال من میشی دستاتو میگیرم یا خدا میشم دنیاتو میگیرم🙈

شب خواستگاری که رفتیم اتاق کلی عکس انداختیم حرف نداشتیم که زده بودیم 😂 شبش فرستاد

بغلم کن که هوا سرد تر از این نشود

زندگی خوب شود باد خبرچین نشود

بیهوا بوسه بزن عشق دوچندان بشود 

بوسه آنگاه قشنگ است که تمرین نشود🙈

بعد عروسی اولین اس ام اس که فرستاد

تو خلاصه همه چیزای خوبی که از خدا خواستم همیشگیم🙈💙 تا ابد کنارم باش

وییی

من ذوق میکنم با اینجور چیزا شما هم بنویسد خم سرگرم شیم هم چیز قشنگ دیدیم یاد بگیریم🙈🙈

Kendin istediğin gibi yaşa👼

اوف بدنم مور مور شد 🤕😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداشتم 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

عزیزم چند وقت دوست بودین تو رو خدا راهنماییم کن تو رابطه اشنایی قبل از ازدواج هستم میخوام به ازدواج ختم بشه تورو خدا بگو چطور رفتار کنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نداشتم من:(

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
چرااا

هیچی همینجور

عزیزم چند وقت دوست بودین تو رو خدا راهنماییم کن تو رابطه اشنایی قبل از ازدواج هستم میخوام به ازدواج ...

عزیزم درخواستو قبول کردم پیام بده حرف میزنیم گلم💙

Kendin istediğin gibi yaşa👼